Σωτήρης Κουρής: Εντός του χρονοδιαγράμματος οι μελέτες των Λιμνοδεξαμενών Κατελειού & Λυχνία και οι πλήρεις μελέτες των ομβροδεξαμενών

ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ( ΜΟΔ ΑΕ )
Επίσκεψη στον Πρόεδρο της ΜΟΔ κ Γεώργιο Παπαδημητρίου έκανα σήμερα το πρωί για να συζητήσω την συνολική διαχείριση της προετοιμασίας για την επικαιροποίηση των μελετών των Λιμνοδεξαμενών και Ομβροδεξαμενών που είναι ενταγμένες στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» , το οποίο πρόσφατα εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών .
Εντός του χρονοδιαγράμματος που καθορίζει το πρόγραμμα θα έχουμε τις Μελέτες των Λιμνοδεξαμενών , Ρεγγίνη γιά την Κερκυρα , Κατελειού και Λυχνία για την Κεφαλονιά και Φιολίτη για την Ζάκυνθο και τα δίκτυα τους . Επίσης θα έχουμε τίς πλήρεις μελέτες των Ομβροδεξαμενων που έχουμε συνεννοηθεί με φορείς και Δήμους ώστε μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε προτάσεις για χρηματοδότηση των έργων τους . Είναι μια δύσκολη διαδικασία με διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που όταν υλοποιηθούν τα εργα θα έχουμε την δυνατότητα πλήρους κάλυψης με νερό δωρεάν για τον αγροτικό τομέα στα νησιά μας .

https://www.facebook.com/sotiris.kouris.5/posts/5069284959805559