Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος. Ο κ. Γαλιατσάτος τόνισε ότι σκέφτεται αν θα ανοίξει το ξενοδοχείο του στη Λάσση και αναρωτήθηκε με νόημα: Γιατί να ανοίξω όταν με πολεμάει το κράτος με πρόστιμα και μέτρα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν; Και πρόσθεσε ότι τον ενδιαφέρουν και οι εργαζόμενοι της επιχείρησής του και με ποια φόρμουλα θα καταστεί δυνατόν να μην πληγούν οικονομικά.

Επίσης ο κ. Γαλιατσάτος επεσήμανε με νόημα ότι “χωρίς Νοσοκομείο και ΜΕΘ δεν θα μπορέσει να δουλέψει ο τουρισμός στην Κεφαλονιά”

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Σπύρου Γαλιατσάτου

Ο τοπικός αναλυτής

Επίσης ο Σπύρος Γαλιατσάτος έγραψε στη σελίδα του στο fb:

“Το εμβληματικό ξενοδοχείο “Mediterranne”, που αποτελεί την “Ναυαρχίδα” της Κεφαλονίτικης ξενοδοχίας, επισήμως δεν θα ανοίξει. Καθώς επίσης και αρκετά άλλα, για τους ίδιους λόγους.Ας καταλάβουν επί τέλους κάποιοι, ότι τα ξενοδοχεία δεν γίνεται να είναι “ο αδύναμος κρίκος της τουριστικής οικογένειας”, βαλλόμενα από την διασταύρωση δύο πυρών. Του Ελληνικού Κράτους με τις απαιτήσεις και τα “ποινολόγια” αφ ενός και τα δικαστήρια άλλων Χωρών αφ ετέρου.Επίσης δεν έχει νόημα να προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας με “νοσοκομειακό καθεστώς” και στρατιωτική αυστηρότητα!”