Σπύρος Ματιάτος: Είμαι μαζί του ΜΟΝΟ γιατί πιστεύω ότι, η Δημοτική Συμπολιτεία με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο υποψήφιο δήμαρχο, μπορεί να λύσει τα προβλήματα αυτού του τόπου καλύτερα από κάθε άλλον.

Προσωπικά αυτό το ανώνυμο δημοσίευμα, που αναρτήθηκε από το καταξιωμένο, κατά τα άλλα, site Kefaloniapress, με θίγει. ΚΑΙ ΜΕ ΘΙΓΕΙ ΠΟΛΥ. Ένα site που ειλικρινά έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ενημέρωση μας, απορώ πως κάνει τέτοιες αναρτήσεις. Θα μπορούσε να γράψει ένα σωρό εποικοδομητικά πράγματα που να πιάσουν τόπο. Θα μπορούσε να κάνει πολιτική κριτική για να βοηθήσει το συνδυασμό που ίσως στηρίζει. Να θίγει όμως άτομα δεν είναι σωστό.
Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με την Δημοτική Συμπολιτεία και τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, ήμουν και στην παρουσίαση και δεν είμαι ούτε υπάλληλός του, ούτε συνεταίρος του, ούτε κουμπάρος του, ούτε συνεργάτης του, ούτε κάποια επαγγελματική ή συγγενική σχέση έχω μαζί του. Είμαι μαζί του ΜΟΝΟ γιατί πιστεύω ότι, η Δημοτική Συμπολιτεία με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο υποψήφιο δήμαρχο, μπορεί να λύσει τα προβλήματα αυτού του τόπου καλύτερα από κάθε άλλον. Μπορεί να βοηθήσει τα ξεχασμένα χωριά μας και γενικά την ξεχασμένη περιφέρεια της Κεφαλονιάς. Σέβομαι όλους τους συνδυασμούς και όλους τους υποψηφίους που κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές. Μπορεί να είμαστε αντίπαλοι, ας πούμε πολιτικά, είμαστε όμως φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και συμπατριώτες. Το Δημοσίευμα ήταν πολύ άστοχο. Λυπάμαι. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε και γράφουμε, εν όψει των εκλογών, γιατί αυτές θα περάσουν και μεις θα είμαστε πάλι εδώ όλοι μαζί.

Από το fb του Σπύρου Ματιάτου