Θετικά αποτιμά το έργο της Διοίκησης Μιχαλάτου ο αντιδήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “Για την επόμενη μέρα” Σπύρος Πεφάνης, μιλώντας στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη.

Ο κ. Πεφάνης τόνισε πως έχουν υλοποιηθεί πολλά έργα κυρίως δημοτικής οδοποιίας, ενώ πολλά περισσότερα βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης, όπως σε αθλητικές εγκαταστάσεις και των μελετών.

Δήλωσε υποστηρικτής του συστήματος της Απλής Αναλογικής, η οποία προάγει, όπως είπε, τη δημοκρατία και τις συνεργασίες. Για τον λόγο αυτό και ο ίδιος συνεργάστηκε με τη δημοτική αρχή Μιχαλάτου, προκειμένου να προσφέρει και αυτός ό,τι μπορεί προς όφελος του δήμου και του νησιού μας.

Μιλώντας για τις ζυμώσεις και τις εξελίξεις στο χώρο της αντιπολίτευσης επεσήμανε πως βλέπει θετικά όλες τις κινήσεις που γίνονται και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι τουλάχιστον 4 οι παρατάξεις που θα κατέλθουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Θετικά εκφράστηκε και για το έργο του εν ενεργεία βουλευτή του νησιού μας Παναγή Καππάτου ο οποίος στηρίζει το έργο όλων των δημάρχων του νησιού και όχι μόνο του δήμου Αργοστολίου.

Σε ερώτηση αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Θεόφιλου Μιχαλάτου ο κ. Πεφάνης απάντησε πως δεν έχει ακόμα πάρει τις αποφάσεις του.

Αναφορικά, τέλος, με την Επιτροπή Παραβατικότητας του δήμου Αργοστολίου, της οποίας προΐσταται δεν θέλησε να πει πολλά πέραν του ότι έχει ήδη οργανώσει και προβεί σε πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου, το οποίο παίρνει διαστάσεις μάστιγας τον τελευταίο καιρό.

Ακούστε ολόκληρη της συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Διακοπή κυκλοφορίας-Σε ποιο δρόμο (απόφαση)
Επόμενο άρθροΔήμος Ληξουρίου: Δημοπρατεί έργο 1.500.000 ευρώ-Τι αφορά (απόφαση-διακήρυξη)