Φίλες και Φίλοι μου,
Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσω για τα νέα σχέδια στη ζωή μου και την απόφασή να προσφέρω στα κοινά συμμετέχοντας στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Μάκη Φόρτε «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ στο Δήμο Αργοστολίου».
Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε πρέπει με αισιοδοξία και όρεξη ο καθένας στον τομέα που γνωρίζει καλύτερα να προσφέρει. Γεννήθηκα στο όμορφο Αργοστόλι μας και ξεκίνησα τις σπουδές μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο και συμμαθητή μου Μάκη Φόρτε στο Αρρένων Αργοστολίου. Συμαμθητές μας τότε ήταν και άλλοι Αργοστολιώτες που χαίρομαι να τους συναντώ καθημερινά στη πόλη μας . Φιλίες της υπέροχης αθώας εποχής του νησιού μας. Τότε που η καλημέρα μας είχε ιδιαίτερη βαρύτητα και το Αργοστόλι ήταν όλο και όλο μια γειτονιά .
Από το Αρρένων έφθασα να κατέχω πλέον το μεταπτυχιακό στην Διοίκηση υπηρεσιών Υγείας.
Υπηρετώ στο Γ.Ν. Κεφαλονιάς από το 1996 σαν Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, και Διευθυντής στη Σχολή Νοσηλευτών μέχρι και σήμερα. Εχω διατελέσει εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ (πλην γιατρών ) επί σειρά ετών και Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου . Γνωρίζω τα προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο της υγείας στο Νησί μας και όχι μόνο, και κατ επανάληψη έχω αγωνισθεί μαζί με τους εργαζόμενους για την επίλυση τους.
Οι γνώσεις και η πείρα μου , μου επιτρέπουν να προσφέρω και ιδέες και προτάσεις αλλά κυρίως να κάνω πράξη μια πολιτική υγείας για όλους τους δημότες με δημοτικά ιατρεία στις μεγάλες γειτονιές και χωριά του δήμου μας.
Από τη θέση μου ως διευθυντης του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής Τραυματολογίας, έχω εκπαιδεύσει εκατοντάδες δημότες στις πρώτες βοήθειες, η σεισμικότητα του νησιού μας επιβάλει ανά πάσα στιγμή να είμαστε σε επιφυλακή να προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες . Η επαναλειτουργία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αργοστολίου θα χρειαστεί τις γνώσεις και τη πείρα μου στο να οργανώσει και ένα αξιόμαχο τμήμα διασωστών για κάθε κίνδυνο.
Σήμερα, θα ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω προσφέροντας τις γνώσεις και υπηρεσίες μου και από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που είμαι σίγουρος ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για καλύτερη ποιότητα στις υπηρεσίες Υγείας του δήμου μας και της ασφάλειας των δημοτών από κάθε φυσικό κίνδυνο.
Έχοντας την εμπειρία τις γνώσεις και την όρεξη για δουλειά ζητάω την στήριξη σας σαν υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο του Μάκη Φόρτε «Για την επόμενη μέρα».
Θα με βρείτε στην εκλογική περιφέρεια της Λειβαθούς και βεβαια μπορείτε να βάλετε σταυρό και στο όνομα μου από όποια άλλη περιφέρεια και αν ψηφίζεται .

Από το fb του Σπύρου Σακαλή

Προηγούμενο άρθρο10 Λόγοι για τους οποίους ΘΑ ψηφίσω Γιώργο Κατσιβέλη!
Επόμενο άρθροPosidonia: Ανεβαίνει ο θαλάσσιος τουρισμός, +7,5% η κρουαζιέρα στην Ελλάδα το 2019