Σπύρου: Μήνυμα νίκης στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Π.Ε. Κέρκυρας -Εμπειρία και ανανέωση τα βασικά χαρακτηριστικά

Σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού μελών και φίλων του συνδυασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην Νομαρχίας Κέρκυρας η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας της παράταξης «Ιόνιος Συμμαχία» από τον Σπύρο Σπύρου. Ο κ. Σπύρου πλαισιωμένος από τις υποψήφιες που συντάσσονται μαζί του στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων τόνισε ότι τα βασικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου της Κέρκυρας είναι η εμπειρία και η ανανέωση, στοιχεία που όπως είπε είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των σύγχρονων προκλήσεων.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ιόνιος Συμμαχία» παρουσιάζοντας τους υποψηφίους για την Κέρκυρα, εξέφρασε την ικανοποίησή του στέλνοντας μήνυμα νίκης για τις εκλογές του Μαίου. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν 29 από τους 30 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας. Ο Σπύρος Σπύρου επεσήμανε ιδιαίτερα τόσο την συμμετοχή νέων ανθρώπων με θέληση για προσφορά όσο και την συμμετοχή επί χρόνια συνεργατών του, με εμπειρία τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα στο: www.ioniossimmahia.gr