Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερη ανταπόκριση από τον κόσμο,διεξήχθη η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετού με τίτλο: «Στα χνάρια της ιστορίας του παλιού δημοτικού σχολείου Καμιναράτων».

​Καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης υπήρξε η συμβολή του αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Γαλανού Γερασίμου και της Προέδρου της Αδερφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων του Πειραία, κα Ζαφειράτου-Νεοφύτου Μαριολένη.

Το σύνολο της Κοινότητας των Καμιναράδων τους ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που μοιράστηκαν μαζί μας και για το συγκινητικό ταξίδι πίσω στο Χρόνο, με το οποίο συμβάλλουν στην διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

​Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ληξουρίου κα Αδαμαντία Καμινάρη, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μαρούλη Διονύσιο και τους συμπατριώτες μας εκπαιδευτικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας:
Γερασιμούλα Θεοτοκάτου, Ελευθερία Θεοτοκάτου – κόρες της αειμνήστου Διατσέντας Φερεντίνου- Γεράσιμο Κατσιβέλη, Ευάγγελο Θεοφιλάτο, Ρηγάτου Ντίνα, Κούτση Ελένη, Κατσιβέλη Όλγα, Γόγλης Σπυρίδων, Μαρούλη Τζανέτα, Σταθάτου Βαρβάρα, Βασίλης Σταθάτοςκαι Εύη Φανού.

​Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε με τη σύμπραξη του αυτοτελούς τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Ληξουρίου, την κοινότητα Καμιναράτων τον Πολιτιστικό Συλλόγο ‘’ΑΕΤΟ’’ τον Πολιτιστικού Συλλόγου Απαντάχου Καμιναράδων ‘’Ο Προφήτης Ηλίας’’ και το εκκλησιαστικό συμβουλίο του Προφήτη Ηλία.
​Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=879801219090113&id=100011807281178

Προηγούμενο άρθρο“Αερογέφυρα” σωτηρίας για 72χρονο με έμφραγμα από την Κεφαλονιά στο ΠΠΝΠ – ΦΩΤΟ
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο πένθους της οικογένειας Κωνσταντίνου Γεωργόπουλου