Στην δημοσιότητα θα δίνονται τα ονόματα των επιχειρήσεων που παραβιάζουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή.

Σύμφωνα με την τροπολογία για το επόμενο διάστημα θα επιτρέπεται η δημοσίευση της εμπορικής επωνυμίας των επιχειρήσεων στις οποίες έχει επιβληθεί κατ’ ελάχιστο η αναστολή λειτουργίας.

Η τροπολογία αναφέρει επί λέξει:

Επιτρέπεται, μέχρι τη λήξη της ισχύος των μέτρων κατά της διασποράς της νόσου COVID-19 και σε κάθε περίπτωση, για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες από τη δημοσίευση των προτεινομένων διατάξεων, η δημοσίευση της εμπορικής επωνυμίας των επιχειρήσεων που παραβιάζουν τα μέτρα κατά της διασποράς της νόσου COVID-19 και μόνο στην περίπτωση που έχει επιβληθεί, κατ’ ελάχιστο, η κύρωση της αναστολής λειτουργίας αυτών, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα.

Σκοπός της διάταξης αυτής είναι να ενημερώνονται έγκαιρα οι καταναλωτές όσον αφορά στις επιχειρήσεις που με τις πρακτικές τους θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΠαραμένει στο mute η μουσική, νέα παράταση μέτρων αποφασίζει η κυβέρνηση
Επόμενο άρθροΛειβαθώ: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο οδόστρωμα και στο πάρκινγκ στην παραλία Παλιολινός-Το πριν και το μετά (εικόνες)