Στιγμιότυπο από τη διαδικασία της ψηφοφορίας σε εκλογικό κέντρο του Ηρακλείου. Σήμερα διεξάγονται οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2010. Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
Νέα εκλογική αναμέτρηση μέχρι τον Οκτώβριο, εκτίμησε ότι θα έχουμε μιλώντας στην apela.gr, του Super TV, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλειος Ορφανός.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχουμε σύντομα νέα εκλογική αναμέτρηση, μονολότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός το έχει αυτό αποκλείσει. Μέχρι τον Οκτώβριο πιστεύω ότι θα έχουμε νέα εκλογική αναμέτρηση γιατί έχουν δημιουργηθεί άλλες συνθήκες οι οποίες κατά τη γνώμη μου επιβάλλουν την προσφυγή στον λαό, για να δώσει ο λαός με τη σειρά του μια νέα ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να πραγματοποιήσει αυτά που χρειάζονται στη χώρα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ορφανός, αναφερόμενος στο θέμα των πρόωρων εκλογών.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα. «Πιστεύω ότι η πανδημία θα είναι ευκαιρία για μια νέα αρχή, για ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα μας», σημείωσε και πρόσθεσε πως «η πλειοψηφία του κόσμου αγκαλιάζει με εμπιστοσύνη τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του».

Επιπλέον, ο κ. Ορφανός, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τοπική αυτοδιοίκηση λέγοντας πως «παρακολουθώ αντιπαραθέσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο που κατά τη γνώμη μου δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό στους πολίτες. Έχω την εκτίμηση και την ελπίδα ότι η νέα Περιφερειακή Αρχή θα υλοποιήσει αυτά τα οποία έχει υποσχεθεί. Θα έχουμε βήματα προς τα εμπρός», ενώ όσον αφορά στον Δήμο Σπάρτης σημείωσε πως βλέπει «καλύτερο κλίμα με διάθεση συνεργασίας».

Πηγή: aftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΜειωμένο ωράριο έως 25% στον ιδιωτικό τομέα για τους εργαζόμενους γονείς
Επόμενο άρθροΞενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας: Τα μισά θα μείνουν κλειστά την 1η Ιουνίου