Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης μαζί με τον Τρεπεκλή ο Παν. Καππάτος [εικόνες]

Χθες Δευτέρα συμμετείχα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σάμης Δήμος Σάμης μαζί με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή, τους Αντιπεριφερειάρχες κ.Σωτήρη Κουρή, κα.Ελένη Παπαναστασάτου, κ.Γιώργο Μάμαλο, κ.Σάββα Κουλούρη και Περιφερειακών Συμβούλων της ΠΙΝ.

Κατά της διάρκεια της τρίωρης συνεδρίασης άκουσα με προσοχή τις τοποθετήσεις του Δημάρχου Παναγή Δρακουλόγκωνα, των Αντιδημάρχων, των δημοτικών συμβούλων, καθώς και των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων που εξέθεσαν τις απόψεις τους για τα τρέχοντα ζητήματα της περιοχής με σκοπό να διερευνηθούν οι προτεραιότητες της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες αναφορικά με την δημιουργία και υλοποίηση των αναγκαίων έργων υποδομών και δυνατοτήτων ανάπτυξης του Δήμου.

Από την πλευρά μου τους διαβεβαίωσα ότι από την αρχή της θητείας μου παραμένω σταθερά στο πλευρό του Δήμου Σάμης και είναι δεδομένη η μέριμνά μου για την ευρύτερη περιοχή, ώστε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τα Υπουργεία να διεκδικήσουμε τις απαραίτητες δημόσιες επενδύσεις των δημοτικών ενοτήτων για να παραμείνει η Σάμη ισχυρός ελκυστικός τουριστικός προορισμός, διασφαλίζοντας παράλληλα τις ομαλές συνθήκες διαβίωσης των μόνιμων κατοίκων της.

✅Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, τον Πρόεδρο του ΔΣ κ.Κυριάκο Σταμούλη και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εποικοδομητική συζήτηση που αναπτύχθηκε και την πολιτική ευπρέπειά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.