την Επιτροπή Ανταγωνισμού μετέβησαν πριν απο λίγο Αλέξης Τσίπρας και Νικόλας Φαραντούρης για τη χειραγώγηση των τιμών στην ενέργεια.

Η αιφνιδιαστική επίσκεψη του Προέρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και του στενού του συμβούλου, κεφαλονίτη καθηγητή Νικόλα Φαραντούρη σχετίζεται σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία με ενδείξεις για καρτέλ στην αγορά και αθέμιτες πρακτικές που κρατάνε ψηλά τις τιμές.

 


Αξίζει:
 Ο κεφαλονίτης καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης, που όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Κεφαλονιάς & Ιθάκης με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παίζει σε “κεντρικό επίπεδο” με την ίδια ευκολία που συμμετέχει στον ποδοσφαιρικό αγώνα στα Καμιναράτα ή σε ένα τοπικό πανηγύρι, κάτι το οποίο ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης δεν περνάει απαρατήρητο…

Πηγή: ekefalonia.gr

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Επισκεφθήκαμε με τον Alexis Tsipras την Επιτροπή Ανταγωνισμού για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αρχής Ιωάννη Λιανό. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιμένει στο θέμα της ακρίβειας, των υψηλών τιμών σε καύσιμα και ενέργεια και την ανάγκη αυστηρών ελέγχων και εποπτείας της αγοράς για την πάταξη των καρτέλ και της αισχροκέρδειας.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Ακυρώνονται 3 ακόμη πανηγύρια λόγω έξαρσης του κορωνοιού!
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: “Ο κ Γιάννης στο όμορφο Καπανδρίτι, έχει αρχίσει με την καθαριότητα του προαυλίου της Εκκλησίας ενόψει της μεγάλης γιορτής του Δεκαπεντάυγουστου”