Χθες συναντήθηκα με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη. Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών
🔸 Συζήτησα μαζί του τον τρόπο απεμπλοκής της εργολαβίας επισκευής του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου Ληξουρίου, με χρήματα από τη δωρεά της Περιφέρειας Αττικής.
🔸 Σε ότι αφορά το #Ληξούρι συζητήσαμε και για την προγραμματική σύμβαση με την ΚΤΥΠ για την ανακατασκευή των Εργατικών Κατοικιών Ληξουρίου. Εντός του Οκτωβρίου αναμένεται η έγκριση της προγραμματικής σύμβασης από την ΚΤΥΠ και ακολούθως η έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου το Δεκέμβριο.
🔸 Επίσης συζητήσαμε για τις προγραμματικές συμβάσεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τους τρείς δήμους της Κεφαλονιάς, ώστε να αξιοποιηθεί μέρος της συνολικής χρηματοδότησης για έργα αποκατάστασης από καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός».
🔸 Τέλος, ενημερώθηκα για την εξέλιξη της διαδικασίας που θα οδηγήσει στην δημοπράτηση της αναβάθμισης του οδικού άξονα Αργοστόλι-Πόρος, καθώς και για την εργολαβία για το δρόμο του Μύρτου που αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.

📌 Χθες συναντήθηκα με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη. Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών🔸 Συζήτησα μαζί του…

Posted by Παναγής Καππάτος on Wednesday, October 5, 2022

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αργοστολίου: Προσέλαβε 1 άτομο (απόφαση-όνομα)
Επόμενο άρθροΠρος Αλέξανδρο Παρίση: “Δυστυχώς η ίδια λέξη ισχύει και για κάποιους από τους πρώην συνεργάτες σου, που βρήκαν την ευκαιρία (καθώς βγήκαν από το πουθενά), να προβαίνουν σε ότι καθημερινά σχεδόν διαβάζουμε”