ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-Σπύρου: O πρόεδρος θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες!

Χωρίς ορατό αποτέλεσμα έληξε η χθεσινή συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον  πρώην Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου.

Ο κ. Μητσοτάκης δέχθηκε τον κ. Σπύρου αργά το μεσημέρι και η συνάντηση του τους  κράτησε μια ώρα περίπου.

Στην διάρκεια της, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να ενημέρωσε τον κ. Σπύρου για την πρόταση που έκανε στην κα Ρόδη Κράτσα να είναι υποψήφια Περιφερειάρχης και ζήτησε από τον κ. Σπύρου να του εκθέσει τις απόψεις του για το θέμα.

Ο κ. Σπύρου, ο οποίος στη συνάντηση συνοδευόταν από το γιο του, εξέφρασε στον κ. Μητσοτάκης τις απόψεις του για τις ιδιαιτερότητες της Περιφέρειας Ιόνιων νησιών και για την προετοιμασία που έχει κάνει ο ίδιος να είναι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Σπύρου αμέσως μετά τη συνάντηση “στην συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, έγινε ενημέρωση σε βάθος για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην κατεύθυνση να φωτιστούν όλες οι πλευρές προκειμένου ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος της Ν.Δ. να αποφασίσει στις επόμενες ημέρες σχετικά με το πρόσωπο το οποίο θα διεκδικήσει την περιφέρεια Ιονίων Νήσων στις ερχόμενες εκλογές.”

Από την πλευρά της η κ Ρόδη Κράτσα φέρεται να έχει ζητήσει από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν αντάρτικα ψηφοδέλτια από το χώρο της Ν.Δ. και ότι ένα ψηφοδέλτιο υπό την ηγεσία της θα έχει την αποδοχή όλων ενδιαφερόμενων πλευρών του κόμματος.

Αναδημοσίευση από www.ermisnews.gr