Συνάντηση της Κίνησης “Κεφαλονιά, νησί για όλους” με το Δήμαρχο Τρικκαίων

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, μέλη της Κίνησης Πολιτών «Κεφαλονιά, νησί για όλους» βρεθήκαμε στα Τρίκαλα και συναντηθήκαμε με το Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Υπήρξε ένας άψογος οικοδεσπότης και συζήτησε μαζί μας για πάνω από δύο ώρες αναφερόμενος στο σύνολο του έργου του, αλλά και των συνεργατών του στο Δήμο Τρικκαίων, για την σημαντική παρακαταθήκη που είχε και τον αυτοδιοικητικό πολιτισμό που του επέβαλε ως προσωπική στόχευση να καταστεί αξιότερος Δήμαρχος από τους προκατόχους του, όσο και για τις πολιτικές που οραματίζεται στο εξής.

Τα μέλη της κίνησης και ο Υποψήφιος Δήμαρχος της Δημοτικής Κίνησης για το Δήμο Αργοστολίου «Κεφαλονιά Νησί για Όλου» Αλέξανδρος Παντελειός, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τόσο τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου για τη φιλοξενία του και το χρόνο που μας αφιέρωσε, όσο και τους επιστημονικούς συνεργάτες του για την μετέπειτα ενδιαφέρουσα συζήτηση και ξενάγηση στον χώρο.

Μας δώσατε μια μοναδική ευκαιρία να δούμε στην πράξη και σε λειτουργία προτάσεις από το πρόγραμμά μας για την Κεφαλονιά και το Δήμο Αργοστολίου, αλλά και να υιοθετήσουμε ακόμα περισσότερες.

Δημήτρη, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σου και κάθε επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές, την οποία θεωρούμε δεδομένη.

Με εκτίμηση,

Αλέξανδρος Παντελειός

Υπ. Δήμαρχος Αργοστολίου με την Κίνηση Πολιτών «Κεφαλονιά,νησί για όλους»

https://www.facebook.com/nisigiaolous