Συνάντηση Τσίπρα με πολίτες και εμπόρους στην πόλη της Ζακύνθου.(φωτο+video)

Αυτήν την ώρα (11.50) ο Αλέξης Τσίπρας περπατάει στην πόλη και συγκεκριμένα στην ΑΛ. Ρώμα όπου συνομιλεί με συμπολίτες μας, εμπόρους και απλούς πολίτες και κατευθύνεται στην Πλατεία Αγ. Μάρκου όπου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς στη «Λέσχη Ο Ζάκυνθος». Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος, οι Σύλλαπλούογοι Ξενοδόχων, η ΕΑΣΖ, σωματεία και σύλλογοι εργαζομένων. Τέλος, ο κ. Τσίπρας πριν αναχωρήσει από τον Άγιο Νικόλαο Βολιμών για την Πεσσάδα της Κεφαλονιάς θα έχει συνάντηση με εργα.ζόμενους του τουρισμού σε καφέ της πόλης.
Στο νησί μας βρίσκεται και ο Πρωην περιφερειάρχης Ιονίων Νησιών κ. Θ.Γαλατσιάτος, όπου μαζί με το Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Διονύση Μπάστα αναμένουν να συναντήσουν τον κ. Τσίπρα, ενώ όπως θα δέιτε στις φωτο δες έλειψαν οι selfie με τους πολίτες

https://www.facebook.com/imera.zakynthos/videos/583928602285980/

Εφτασε σήμερα το πρωί στο νησί μας ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται τη Ζάκυνθο στο πλαίσιο της συνολικότερης πολιτικής παρουσίας του στην ελληνική περιφέρεια.
Ο κ. Τσίπρας θα έφτασε στο νησί μας με την πρώτη πτήση από Αθήνα και αμέσως ξεκίνησε τις συναντήσεις με τους φορείς. Στο χώρο του αεροδρομίου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ζακύνθου, Κώστα Καραγκούνη, ενώ παρόν ήταν και ο πρώην βουλευτής ΖΑκύνθου κ. Σταύρος Κοντονής.
(συνεχείς ενημέρωση)

Πηγή:imerazante.gr