Τάσος Τζωρτζάτος: Ο προεκλογικός αγώνας της Παράταξης της Ισχυρής Κεφαλλονιάς Διλινατων και ο ρόλος του αμνού

Ο προεκλογικός αγώνας της Παράταξης της Ισχυρής Κεφαλλονιάς Διλινατων και ο ρόλος του αμνού.
Αγαπητοί συγχωριανοι και συγχωριανές, όπως είδαμε όλοι προχθές στο γήπεδο του χωριού μας βρέθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ένα πρόβατο.
Το πρόβατο στεκόταν ήρεμο και φιλικό περιμένοντας να το φωτογραφήσει ο παπαράτσι της Ισχυρής Κεφαλλονιάς. Από βάσιμες πληροφορίες δεν βρέθηκε για βόσκηση στο πλαστικό χορτάρι αλλά για να ελέγξει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
Όπως διαπίστωσε το πρόβατο, ο αγωνιστικός χώρος βρέθηκε ακατάλληλος δικαιώνοντας απόλυτα τα λεγόμενα του Άγγελου Κωνσταντάκη για το έργο αυτό όπου ο ίδιος ψήφισε λευκό τον Φλεβάρη του 2020.
Ο Άγγελος σχεδίαζε 9 χρόνια που ήταν στην εξουσία ένα γήπεδο όμοιο με της Αγίας Σοφίας ως γνήσιος Αεκτζής έχοντας μάλιστα ζήτησει την βοήθεια του Τιγρη Μελλισανιδη .Δυστυχώς δεν εκλέκτικε τον 2019 ως Δημοτική Αρχή με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να υλοποίηση το γήπεδο.
Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν δείτε το πρόβατο τις επόμενες μέρες μέχρι τις εκλογές να σουλατσάρει στα 6.000τ.μ πλακόστρωτα σοκάκια και στα 11.500 τ.μ δρόμους από τσιμέντο που κατασκευάσαμε αυτην την τετραετία. Η αποστολή του είναι να ανάδειξη τις κακοτεχνίες της δικιάς μας τετραετίας και να αναφέρει λεπτομερώς στον νέο αντιδήμαρχο έργων που αν εκλεγεί ο Παρίσης θα ειναι απο το χωριό μας.
Ο συγκεκριμένος στις 31-12-2022 είπε πως θα προβεί σε καταγγελίες κατά της διακυβέρνησης μου. Περιμένω με ανυπομονησία.
Αν θέλει να ξεκουραστεί μετά από τόσο περπάτημα που θα κάνει σε όλο το χωριό εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να το φιλοξενήσουμε στα ανακαινισμενα δωμάτια του Μπασειον υπενθυμίζοντας του ότι επι Παρίση ούτε πρόβατα δεν μπορούσαν να μπουν μέσα στα δωμάτια.
Θα ήθελα όμως αγαπητό πρόβατο να σου γνωστοποιήσω ότι οποίο πόρισμα και να βγάλεις εναντιον μας στο τέλος θα καταλήξεις παϊδάκια στο τραπέζι της Ισχυρής Κεφαλλονιάς όπου κάθε μέρα εκ μέρους του γίνετε μια ανθρωποφαγια έναντι των συγχωριανων τους