Από προχθες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η είδηση ότι η πορεία της εξέλιξης της πανδημίας στη χώρα μας και όσα (δεν) έγιναν έχουν προκαλέσει την οργή του πρωθυπουργού, ο οποίος φέρεται να είναι έξω φρενών με τον Βασίλη Κικίλια.

Σύμφωνα με το ίδιο αφήγημα ο κ. Μητσοτάκης πήρε κρίσιμες αρμοδιότητες από τον υπουργό Υγείας και τις έδωσε στον κ. Κοντοζαμάνη, τελειώνοντας τον ουσιαστικά με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο κ. Κοντοζαμάνης αναλαμβάνει όλες τις αρμοδιότητες για τα νοσοκομεία, τις προσλήψεις όλου του προσωπικού, τους διορισμούς των Διοικητών των Νοσοκομείων αλλά και των Διοικητών των ΥΠΕ (Υγειονομικών Περιφερειών).

Το instanews.gr ρώτησε συνομιλητές του πρωθυπουργού για το κατά πόσο ισχύει η συγκεκριμένη είδηση και έμαθε ότι αυτή τη στιγμή η εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βασίλη Κικίλια είναι δεδομένη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρωθυπουργός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο που έχει γίνει στο υπουργείο Υγείας και περιμένει ανάλογη συνέχεια και τώρα που τα δύσκολα έρχονται (δεύτερο κύμα της πανδημίας μαζί με εποχική γρίπη).

Θυμίζουν σε κάθε περίπτωση ότι όλοι κρίνονται και όλοι αξιολογούνται ανάλογα με το έργο τους. Όσο αυτό έχει θετικό πρόσημο δεν έχουν τίποτα να φοβούνται…

πηγή:instanews.gr

Προηγούμενο άρθρο“Και τα μπαλέτα Μπολσόι να είμαστε δεν θα το πετυχαίναμε…”
Επόμενο άρθροΚικίλιας: Το Δεκέμβρη θα έχουμε το εμβόλιο για τον κορονοϊό στην Ελλάδα