χετικά με την καμπάνια του Τουρισμού και το σποτ που βγήκε σε συνεργασία με τη Marketing Greece απάντησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ενώ αναφέρθηκε και στο άνοιγμα των συνόρων.

Σχετικά με τα σύνορα, ο Θεοχάρης επιβεβαίωσε τις χθεσινές αποκαλύψεις ότι τα χερσαία σύνορα ανοίγουν στις 15 Ιουνίου, ενώ τα θαλάσσια σύνορα από 1η Ιουλίου. Θα γίνονται οι κατάλληλοι έλεγχοι και θα καταγράφεται ιατρικό ιστορικό όσων εισέρχονται.

Για τις πτήσεις ανέφερε ότι θα επιτρέπονται από όλες τις χώρες αλλά θα γίνεται διαφορετικός έλεγχος αναλόγως των κρουσμάτων που έχει η χώρα προέλευσης.

«Δεν απαγορεύουμε τις πτήσεις, η διαδικασία αλλάζει στον τρόπο ελέγχου όταν φτάνουν στην Ελλάδα», διευκρίνισε.

Ο Θεοχάρης για το σποτ του τουρισμού

«Ενώσαμε τις δυνάμεις μας. Ο ΕΟΤ συνεργάζεται με τη Marketing Greece. Δεν υπάρχουν 32 εκατ. ευρώ.» Όπως τόνισε ο υπουργός 32 εκατ. ευρώ δεν φτάνει ούτε ολόκληρος ο προϋπολογισμός του ΕΟΤ.

Η Marketing Greece είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία του ΣΕΤΕ που δημιούργησε το σποτ έχει στόχο την ενίσχυση της προβολής της χώρας. Η παραγωγή του σποτ έγινε δωρεάν από τη Marketing Greece, επεσήμανε ο κ. Θεοχάρης.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΦισκάρδο: Επιτέλους κόσμος! Καλή αρχή (pics)
Επόμενο άρθροΕπίθεση με βιτριόλι: Λεωφορείο χρησιμοποίησε η γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα