Αγαπητό kefalonia magazine

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αργοστολίου ο επικεφαλής της παράταξης “Κεφαλονιά Νησί Για όλους” Αλέξανδρος Παντελιός με τίτλο “Σχετικά με τη λήψη μέτρων για τη διασπορά του ιού COVID-19”.

Την απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου και περνάμε μία μεγάλη δοκιμασία. Είμαστε εν μέσω μίας γενικότερης κρίσης και μιας δοκιμασίας. Και από το ξεκίνημα αυτής της δοκιμασίας, ο δήμος έχει ένα συγκεκριμένο στόχο να πετύχει. Να κρατηθεί όρθιος. Και εμείς υπεύθυνα τον παίζουμε τον ρόλο μας και με το παραπάνω. Όλοι είμαστε στο πόστο μας και δεν έχουμε λείψει δευτερόλεπτο, απο τα γραφεία και τις θέσεις μας. Εγώ εις γνώση και των κινδύνων από τον Covid-19, βρίσκομαι συχνά στην Αθήνα και έχω συναντήσεις, με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει ο δήμος. Προσπαθεί το προσωπικό και εμείς να κρατήσουμε τον δήμο όρθιο. Και έχουμε κρατήσει τον δήμο όρθιο παρά τις τεράστιες δυσκολίες απο την πανδημία. Όλος ο δήμος δουλεύει, οι υπάλληλοι είναι στα πόστα τους, η τεχνική υπηρεσία δουλεύει καθημερινά για να εντάξει έργα. Θέλουμε να μας κρίνετε για την προσπάθεια που κάνουμε στον δήμο και ότι δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα”

Ο παρατηρητής του δημοτικού συμβουλίου

Προηγούμενο άρθροΚρουαζιέρα: Νέα αναβολή επανέναρξης ταξιδιών από τη Royal Caribbean-Χάνει ακόμη μία προσέγγιση το Αργοστόλι
Επόμενο άρθροΤουριστική Επιτροπή Δήμου Αργοστολίου: Αυτό είναι το επικρατέστερο logo της φετινής τουριστικής προβολής (φωτο)