Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στο Νησί 93,9 μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Χωρίς φανφάρες & τυμπανοκρουσίες υλοποιούμε το πρόγραμμά μας” ενώ αναφέρθηκε στην καλή πορεία του τουρισμού τον Αύγουστο και ευχήθηκε να πάει καλά και ο Σεπτέμβρης και συνέχισε λέγοντας ότι ο Δήμος θα παραδώσει ξανά στην νεολαία το Αθλητικό Κέντρο Κουρκουμελάτων (δείτε εδώ), εκεί όπου δεν έχει πέσει ούτε ευρώ τα τελευταία χρόνια. Αναφέρθηκε στην επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού κ. Μενδώνη και στην έξτρα χρηματοδότηση που υποσχέθηκε για το Μουσείο Σκλάβου.

Αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Νίκου Ανουσάκη για τον Δήμο Αργοστολίου όπου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και πρόσθεσε ότι “είναι μία φωνή διαφορετική στο δημοτικό συμβούλιο και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί το Δήμο από οποιαδήποτε θέση και ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης”. Ρωτήθηκε τι απαντά στην επίθεση που έκανε ο Ανουσάκης στη Δημοτική Αρχή και είπε ότι “αυτά είναι λογικό να λέγονται” και επεσήμανε ότι το “όνομα του συνδυασμού θα έπρεπε να είναι Παρελθόν, παρόν και μέλλον, ξέχασε ο κ. Ανουσάκης το παρελθόν”. Πρόσθεσε ότι “εγώ σέβομαι τους πολιτικούς μου αντιπάλους” και ανέφερε το παράδειγμα του Αλέξανδρου Παρίση που τον στήριξε στην ΠΕΔ-ΙΝ και είπε ότι “πρέπει να υπάρχει σεβασμός και όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των πολιτικών αντιπάλων”

Ο κ. Μιχαλάτος αναφέρθηκε και στο σημαντικό θέμα του νέου καταφυγίου αδεσπότων που-όπως είπε-αναμένεται η έγκριση χρηματοδότησης από μέρα σε μέρα.

Έδωσε και μία σημαντική είδηση λέγοντας ότι ο Δήμος έκανε αυτοψία στο κτίριο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, ολοκληρώνει τη μελέτη και παρακάμπτοντας την γραφειοκρατία, θα διαμορφώσει το χώρο ώστε να μεταφερθεί εκεί το Ειδικο Σχολείο Περατάτων

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου αναφέρθηκε και σε ένα θέμα που θα εισηγηθεί ο ίδιος αύριο στο δημοτικό συμβούλιο και αφορά καταγγελίες δημοτών για υποβάθμιση του Αργοστολίου & έντονη παραβατικότητα στην πόλη (μηχανές που κάνουν μεγάλο θόρυβο σε ώρες κοινής ησυχίας, περιοχές που γίνεται διακίνηση ναρκωτικών μεταξύ των νέων κ.α προβλήματα). Όπως είπε δεν θα πρέπει να αφήσουμε να εξελίσσονται τέτοια φαινόμενα και αύριο θα καλέσει τις παρατάξεις να πάρουν θέση και να βγει απόφαση.

Ακούστε όσα σημαντικά είπε ο κ. Μιχαλάτος εδώ

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροKεφαλονιά: Και σήμερα με νέα κρούσματα κορωνοιού-2.871 κρούσματα, 47 θάνατοι, 346 διασωληνωμένοι σε όλη τη χώρα
Επόμενο άρθρο“Η υπουργός Πολιτισμού, Λ. Μενδώνη, έκανε αυτοψία στην Ιθάκη, και δεν είπε λέξη για το Ανάκτορο του Οδυσσέως…”