Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στο Νησί 93,9 μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Διαβάστε επίσης: Δήμος Αργοστολίου: Προχωράει το έργο της αποκατάστασης του δρόμου στη Λαγκάδα-Υπάρχει ανάδοχος (απόφαση)

Διαβάστε επίσης: “Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου”: Η Δρ. Όλγα Μεντζαφού θα εκπονήσει & θα προσφέρει δωρεάν την Μουσειολογική Μελέτη-Η αλληλογραφία με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Νίκο Φραντζή (απόφαση)

Αρχικά ο Δήμαρχος Αργοστολίου απάντησε στα δημοσιεύματα για την ΕΔΑΚΙ και τον Περιφερειακό ΦΟΔΣΑ λέγοντας ότι η ΕΔΑΚΙ δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί το θέμα του ΧΥΤΥ αφού έχει κοπεί η χρηματοδότηση με το νέο ΦΟΔΣΑ και δίνει καθημερινά την μάχη στον τομέα της αποκομιδής και της ανακύκλωσης. Και ξεκαθάρισε ότι η προσπάθεια που είχε ξεκινήσει συνεχίζεται και δεν έχει εγκαταλειφθεί.

Για τις Εργατικές Κατοικίες Ληξουρίου τόνισε ότι αν χρειαστεί και ζητηθεί από τον Δήμο Αργοστολίου, ο Δήμος θα βάλει πλάτη σε ό,τι χρειαστεί

Για τα έργα και την κριτική της αντιπολίτευσης είπε ότι αν βρίσκαμε μελέτες (όπως είχε βρει ο πρώην Δήμος Κεφαλονιάς από τους προηγούμενους) τότε θα είχαμε κάνει ήδη έργα. Εμείς δουλεύουμε σκληρά, εκπονούμε μελέτες και θα έρθουν και τα έργα. Για την κριτική που δέχεται από τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ανουσάκη είπε ότι αυτό γίνεται διότι ο κ. Ανουσάκης προσπαθεί να επιβληθεί στην παράταξή του καθώς υπάρχει αμφισβήτηση

Για την τουριστική περίοδο είπε ότι ο Δήμος θα είναι έτοιμος σε ότι αφορά τις παραλίες και την καθαριότητα να υποδεχθεί τους τουρίστες

Για τις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ είπε ότι έχει πάει στην κυβέρνηση το μήνυμα ότι είναι άμεση ανάγκη να δοθούν τα χρήματα. Υπάρχει αυτή τη στιγμή μία έλλειψη ρευστότητας στην κυβέρνηση. Ελπίζω γρήγορα να αποκατασταθεί αυτό και να πάνε τα χρήματα στους πολίτες που τα έχουν ανάγκη.

Επίσης ο Δήμαρχος Αργοστολίου έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Τσιλιμιδό και στον Βίκτωρα Ρουχωτά για το φετινό καρναβάλι και ειδικά για το “κάζο του Αργοστολίου στο Ληξούρι” που είδαμε διαδικτυακά

Ακούστε όσα είπε ο κ. Μιχαλάτος εδώ

Ο τοπικός αναλυτής

Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Υποδομών: Μερική ανάκληση απόφασης για φυσικά πρόσωπα-πληγέντες του ΙΑΝΟΥ-Δείτε τη νέα απόφαση (έγγραφο)

Διαβάστε επίσης: “ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ – ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ”

Προηγούμενο άρθροΣαρηγιάννης για τέλος lockdown: Με 1.500 κρούσματα κλειστήκαμε μέσα, με 3.000 πώς θα βγούμε έξω;
Επόμενο άρθροΜετά το lockdown έρχεται το δοκιμασμένο «σύστημα σταυρός»