Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου απάντησε στην Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα για αυτά που ισχυρίστηκε η Περιφερειάρχης για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Κεφαλονιά. Είπε ότι η κ. Περιφερειάρχης δεν εκφράστηκε σωστά, δεν το δέχομαι αυτό και από την δική μου πλευρά θα προσπαθώ να ασκώ καλόπιστη κριτική στο νέο φορέα που ιδρύθηκε. Επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς ενώ άφησε και αιχμές για την Περιφέρεια και τον νέο Φορέα λέγοντας ότι, θα έπρεπε ήδη να λειτουργεί από τον Ιούνη και έχουμε φτάσει στον Σεπτέμβρη και ακόμη να ξεκινήσει η λειτουργία του. “Η Κεφαλονιά θα συνεχίσει να είναι το καθαρότερο νησί” πρόσθεσε με νόημα. Επανέλαβε ότι ο Δήμος έχει προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τα δικαιώματα του Δήμου έναντι του νέου νόμου.

Ο Δήμαρχος ρωτήθηκε και για την σημερινή ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου Γεράσιμου Φόρτε για τα κονδύλια που κόβονται με ευθύνη της Περιφέρειας και είπε ότι “έχει δίκιο ο κ. Φόρτες και αυτό αποδείχθηκε από την ψηφοφορία. Δεν έχουμε την δυνατότητα να χάνουμε πόρους και πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα αυτά στο ταμείο ώστε οι Δήμοι να κάνουν έργα”.

Για τα μέτρα του κορωνοιού είπε ότι τα κρούσματα στην Κεφαλονιά είναι περιορισμένα, οι νέοι έχουν λίγο χαλαρώσει και γενικά τα μέτρα τηρούνται στα μαγαζιά. Πρόσθεσε ότι με τα νέα μέτρα που πάρθηκαν θα περιοριστούν τα κρούσματα

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έδωσε συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο για την προσπάθεια τουριστικής προβολής της Κεφαλονιάς που έχει ξεκινήσει και εξέφρασε αισιοδοξία για την πορεία του τουρισμού την επόμενη χρονιά

Ακούστε τα όσα είπε ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Φωτιά στα Μαζαρακάτα με 3 εστίες & άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής, Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αργοστολίου και της ΕΟΔ Λειβαθούς (pics)
Επόμενο άρθροΣύγκρουση δεξαμενόπλοιου με φορτηγό πλοίο- 14 ναυτικοί αγνοούνται [βίντεο]