Μία μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» Θεόφιλος Μιχαλάτος, στον ραδιοφωνικό σταθμό inkefalonia 103,9 στους δημοσιογράφους Γιώργο Χαλαβαζή και Ελευθερία Κουλουριώτου.

Αρχικα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν θα πραγματοποιήσει σήμερα προεκλογική ομιλία,  διότι την κεντρική πλατεία την έκλεισε για ομιλία η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα και τελικά δεν θα πραγματοποιήσει ομιλία (!) και την οδό Παναγή Βαλλιάνου την έκλεισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης.

«Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι μας στέρησαν επίτηδες την ομιλία στην κεντρική πλατεία για να μας στερήσουν το δικαίωμα να μιλήσουμε κεντρικά».

Προτεραιότητά μας από την ερχόμενη Δευτέρα είναι η συνάντηση με τους κυρίους Παντελειό και Φόρτε για να οργανώσουμε κι να προγραμματίσουμε ενωμένοι τη Διοίκηση του Δήμου.

Να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες για την εξυπηρέτηση των πολιτών και να συντονίσουμε το γραφείο προγραμματισμού για τη μέγιστη απόδοση.

«Αποδεδειγμένα δεν γίνεται δουλειά με ένα άτομο, όπως έχουμε δει μέχρι τώρα. Όλοι χρειάζονται. Διαλύσανε τον Δήμο, τον διασπάσανε- Αποτύχανε»

Ο κ. Μιχαλάτος τόνισε το γεγονός ότι η πλευρά Παρίση δεν μπορεί να πει στον κόσμο να τους ψηφίσουν επειδή το αξίζουν διότι δεν μπορεί ο ίδιος ο Παρίσης να πάει στον Πόρο, στη Σκάλα, στη Λειβαθώ ακόμη και μέσα στο Αργοστόλι να ζητήσει και να πάρει την ψήφο τους γιατί τα τελευταία εννέα χρόνια δεν έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει, είναι δυνατόν να λέει ότι θα τα κάνει τώρα;

« Ο Παρίσης φοβίζει τον κόσμο προς το πρόσωπό μου για να κρατήσει την καρέκλα του» «Δεν λέει ψηφίστε εμάς γιατί το αξίζουμε , λέει μην ψηφίζεται τον Μιχαλάτο γιατί είναι επικίνδυνος»

Στη συνέντευξη ανέφερε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν έχει πολιτικά επιχειρήματα και έχει δαιμονοποιήσει το επιχειρείν.

Ευχαριστησετ κόσμο που δεν πιστεύει σε αυτά τα λόγια και δεν τον ακουμπάνε όλα αυτά που με μανία του προσάπτουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Σχολίασε εκτενώς την αρνητική στάση των πολιτικών του αντιπάλων ως προς την επαγγελματική του ιδιότητα

. «Οι επιχειρήσεις δίνουν ζωή στον τόπο μας. Δεν επιδιώκουμε να είμαστε μια μικρή αγορά με μικρή οικονομική δυνατότητα». Στις προτάσεις του για την οικονομία του νησιού είναι να συνδέσουμε τον πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό.

« Να αναδείξουμε τα τοπικά μας προϊόντα, όπως το έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία η Σαντορίνη»

. «Κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η εργατικότητα και η απλότητα ως άνθρωπος και όχι η ακυρωτική διάθεση, η αλαζονεία και η έπαρση».

Στο τέλος της συνέντευξης απευθύνθηκε στους ακροατές του Ιnkefalonia 103,9 καλώντας όλους τους Δημότες Αργοστολίου να πάνε την Κυριακή στην κάλπη να στηρίξουν την προσπάθειά της Δημοτικής Συμπολιτείας.

«Θέλω την Κυριακή να είναι όλοι νικητές, να μην υπάρχουν ηττημένοι».

Πηγή: www.inkefalonia.gr