Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε σήμερα ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που απαντώντας στην ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος, έχει στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους και δεν διεκδικεί στήριξη από κανένα κόμμα.

Απαντώντας σε επικρίσεις τόνισε ότι βρίσκεται στο γραφείο του πολλές ώρες την ημέρα για τον οποιονδήποτε θέλει να τον συναντήσει

Σε ότι αφορά στο Λιμενικό Ταμείο ο κ. Μιχαλάτος είπε ότι “είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο και κάποια στιγμή θα πρέπει να το ανοίξω”

Σε ότι αφορά στα αιτήματα για τραπεζοκαθίσματα είπε ότι θα πρέπει η πόλη να είναι φιλική προς όλους ενώ πρόσθεσε ότι δεν αποκλείει τίποτε όταν συζητηθεί το θέμα

Επίσης αναφέρθηκε στο λιμάνι του Πόρου και στο Φισκάρδο με την τοποθέτηση προκάτ κτιρίου στο πρώτο για τουαλέτες ενώ για το Φισκάρδο ψηφίζεται νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος που θα λύσει ζητήματα εκεί.

Αναφέρθηκε στην Τεχνική Υπηρεσία που δουλεύει συνεχώς για την εκπόνηση μελετών με την  εποπτεία του Αντιδημάρχου Διονύση Μινέτου και είναι αισιόδοξος για την απορρόφηση κονδυλίων και την υλοποίηση έργων.

Τέλος χαρακτήρισε ως θετική εξέλιξη την απόφαση για τον τάφο των Τζανάτων που οδηγεί στην αξιοποίηση και την επισκεψιμότητα του μνημείου

Ακούστε όλη την συνέντευξη του Δημάρχου Αργοστολίου

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΜΥΚΗΝΑΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Επόμενο άρθροΣύψας: Πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων σε 2 εβδομάδες βλέπει ο καθηγητής-Ο ΠΟΥ έκανε λάθος, ασυμπτωματικοί και προσυμπτωματικοί μεταδίδουν τον ιό (vid)