Θεόφιλος Μιχαλάτος: Οι επαφές με τους επαγγελματίες σήμερα στο Λιθόστρωτο

Συνεχίζοντας τις επαφές του με τους επαγγελματίες και τους πολίτες, στα πλαίσια της ΠΟΡΕΙΑΣ ΝΙΚΗΣ, ο Δήμαρχος Αργοστολίου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί  το Λιθόστρωτο εκεί που χτυπάει η καρδιά της πόλης.

Μίλησε με τους επαγγελματίες αλλά και πολίτες και τους εξήγησε για τα έργα που ήδη εκτελούνται στην πόλη αλλά και για τις κορυφαίες παρεμβάσεις με έργα που έχουν ήδη μελετηθεί, δημοπρατηθεί, έχουν ανάδοχο και είναι θέμα χρόνου για να ξεκινήσουν.

Έργα όπως οι πεζοδρομήσεις, οι αναπλάσεις, το νέο λιμάνι που έχει οριστικοποιηθεί, η αναμόρφωση της παραλιακής ζώνης Άγαλμα Καββαδία – Λιμεναρχείο, το νέο Μουσείο Γερασίμου Σκλάβου, η ανάπλαση της Παλιάς Πλάκας κα

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δεσμεύτηκε για μεγαλύτερες ταχύτητες στην υλοποίηση των έργων, αφού το δύσκολο, γραφειοκρατικό και χρονοβόρο στάδιο μέχρι τη συμβασιοποίηση των έργων, έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος μετά την ολοκλήρωση της ΠΟΡΕΙΑΣ ΝΙΚΗΣ στο Λιθόστρωτο, δήλωσε τα εξής:

«Το Αργοστόλι, η πόλη μας, το πολιτιστικό, πληθυσμιακό και οικονομικό κέντρο του νησιού μας, αποτελεί προτεραιότητά μου και είναι στόχος μου αταλάντευτος σε δύο χρόνια από σήμερα να είναι  μια όμορφη και σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη»

Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ….