Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Cosmos fm παραχώρησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Υπουργείο Υποδομών και ειδικότερα για την μεταφορά του εμπορικού λιμανιού Αργοστολίου. Όπως είπε ο Δήμαρχος Αργοστολίου, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με την μελετήτρια κ. Φράγκου που έχει πάρει εντολή να προχωρήσει ώστε να εφαρμοστεί και η τελευταία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και των φορέων να μεταφερθεί το λιμάνι στο Δράπανο.

Ο κ. Μιχαλάτος αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχεται από τα ΜΜΕ και αναφέρθηκε σε κάποιους “παραπλανητικούς τίτλους” που έχουν να κάνουν με το έργο της απομάκρυνσης των μπαζών από το λιμάνι Αργοστολίου που έπρεπε να προχωρήσει με την διαδικασία του κατεπείγοντος και αυτό έγινε. “Δεν με ενοχλούν αυτά που γράφονται, θέλω να είμαι χρήσιμος για όσο καιρό είμαι Δήμαρχος” είπε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος

Προηγούμενο άρθροΥπουργείο Ανάπτυξης: 28.000 ευρώ για την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη Ληξουρίου (απόφαση)
Επόμενο άρθροΠανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων: Αυτά είναι τα προβλήματα στα λιμάνια-Τι γράφουν για τον Πόρο και τον Πίσω Αετό (επιστολή)