Αγαπητό kefalonia magazine

Απαντήσεις σε διάφορα επίκαιρα ζητήματα του Δήμου Αργοστολιου έδωσε ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, μιλώντας στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλοίζου στον Cosmos fm

Ας δούμε κωδικοποιημένα τι είπε:

Δημοτικό Γηροκομειο Αργοστολίου: “Δεν υπάρχει θέμα. Η καταγγελία είναι από ένα ανύπαρκτο πρόσωπο και όλοι ξέρουμε ποιος κρύβεται από πίσω. Εμείς θελήσαμε να κάνουμε α αδύνατα δυνατά για να επιστρέψουν οι τρόφιμοι σπίτι τους. Ξεπεράσαμε πολλά προβλήματα, με μελέτες, εκκρεμότητες στις υποδομές και αντιμετωπίσαμε τα πάντα για να γίνει η μετακίνηση. Δεν θα κάναμε ποτέ κάποια ενέργεια που θα έθετε σε κίνδυνο τους τρόφιμους και τους εργαζόμενους. Δεν υπάρχει κανένα θέμα και οι καταγγελίες έχουν ως αποκλειστικό στόχο να πλήξουν την Δημοτική Αρχή”

Κυκλοφοριακό: ‘Έχουμε έτοιμες μελέτες. Πρώτα πρέπει να καλυφθούν οι ζημιές του ΙΑΝΟΥ και μετά θα ετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν”.

Ανεμογεννήτριες: “Πρέπει να γίνει έλεγχος για το αν προκαλούν προβλήματα. Για τις τελευταίες το έργο έχει γίνει. Αν δεν μπουν, ούτε οι βάσεις τους θα εξαφανιστούν, ούτε οι δρόμοι που ανοίχθηκαν”

Καθαρίστριες: “Δεν μπορούσαν να προσληφθούν χωρίς το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας”

Λιμενικό Ταμείο: “Τα έσοδα είναι περισσότερα από πέρυσι. Θα γίνει απολογισμός”

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΑπαγόρευση κυκλοφορίας: «Στοπ» στην έξοδο από την Αττική
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Σύσκεψη Μητσοτάκη με λοιμωξιολόγους – Κοντά στο lockdown η Αττική