Θεόφιλος: “Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο κρουαζιερόπλοιο”-Που θα χρησιμοποιηθούν τα 800.000 που ήρθαν από το Υποδομών-Τι λέει για τον Νίκο Ανουσάκη, τον πεζόδρομο Σκάλας, το Φανάρι των Αγίων Θεοδώρων και τι απαντάει στην ερώτηση αν θα είναι πάλι υποψήφιος (ηχητικό)

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στο Νησί 93,9 μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που αναφέρθηκε στην πρώτη έλευση κρουαζιερόπλοιου για την φετινή χρονιά που θα γίνει αύριο: “Ξεκινάει η φετινή σεζόν και είμαστε καθόλα έτοιμοι” είπε ο κ. Μιχαλάτος και συνέχισε: “Το καλό είναι ότι φέτος δεν θα υπάρχουν περιορισμοί και ο κόσμος θα μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα στην πόλη και έτσι να δουλέψουν και οι επαγγελματίες. Θεωρώ ότι φέτος ο Απρίλιος θα πάει καλά και η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη”.

Ο κ. Μιχαλάτος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη χρηματοδότηση των 800.000 ευρώ που πήρε ο Δήμος από το Υπουργείο Υποδομών: “Με αυτά τα χρήματα θα φτιάξουμε κάποιους δρόμους που είναι πολύ χάλια όπως η έξοδος του Αργοστολίου από τα φανάρια της Δεβοσέτου και μετά, η Ερυθρού Σταυρού κ.α. Επίσης αναμένουμε και άλλη χρηματοδότηση καθώς έχουμε μελετήσει όλους τους δρόμους της πόλης. Γενικά χρειαζόμαστε περίπου 5.000.000 ευρώ για όλο το οδικό δίκτυο”

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου αναφέρθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο που παράγει πολύ σημαντικό έργο καθώς και στην πρόταση για το μεγάλο έργο των 15.000.000 στο Ταμείο Ανάκαμψης (δείτε εδώ)

O κ. Μιχαλάτος αναφέρθηκε και στον Νίκο Ανουσάκη και την υποψηφιότητά του λέγοντας χαρακτηριστικά και μάλλον σκωπτικά “εμείς δουλεύουμε και παράγουμε έργο και θα δημοπρατήσουμε έργα και το πολύ-πολύ αν δεν προλάβουμε να τα κάνει ο κ. Ανουσάκης. Αν τον επιλέξει ο κόσμος εμείς θα του έχουμε αφήσει πολλές μελέτες σε αντίθεση με αυτόν που δεν άφησε ούτε μία”

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος η απάντηση ήταν καταφατική

Αναφέρθηκε και στην Σκάλα λέγοντας ότι σύντομα θα αποκτήσει πεζόδρομο εποχιακού χαρακτήρα

Αναφέρθηκε επίσης και στο Φανάρι των Αγίων Θεοδώρων και στην κατάσταση που βρίσκεται λέγοντας ότι ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτε χωρίς την έγκριση της Υπηρεσίας Φάρων. Πρόσθεσε ότι ήδη απέστειλε και άλλη επιστολή και η Υπηρεσία Φάρων απάντησε ότι θα στείλει δικό της συνεργείο να το βάψει

Ακούστε όσα είπε ο κ. Μιχαλάτος εδώ