Αγαπητό kefalonia magazine

Διαβάστε επίσης: Παναγής Καππάτος: Τι απαντάει σε όσους διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ-Οι αιτήσεις του Φεβρουαρίου & οι πριν από αυτόν-Ο σεισμός της Θεσσαλίας

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλοίζου στον Cosmos fm μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου για το θέμα μερ τις αυξήσεις που φαίνεται να επιβάλλει ο Περιφερειακός ΦΟΔΣΑ στα τέλη των κατοίκων του νησιού μας.

Διαβάστε επίσης: Στις 12 Απριλίου η άρση του αποτυχημένου lockdown 3 – Δεν θα επιτραπεί η έξοδος για το Πάσχα – Χρονικό ορόσημο 10 Μαΐου

Διαβάστε επίσης: Αργοστόλι: Η σημερινή συγκέντρωση από την κίνηση “Η Κεφαλονιά ΔΕΝ σιωπά…ούτε στέκει μακριά!” καρέ-καρέ (εικόνες)

Ο κ. Μιχαλάτος επιβεβαίωσε τα όσα είπε και ο κ. Φόρτες λέγοντας: «Εμείς είχαμε υπολογίσει στον προϋπολογισμό μας 305.000 ευρώ. Ο νέος περιφερειακός ΦΟΔΣΑ μας χρεώνει 398.000 ευρώ και έχουμε μια αύξηση περίπου 30%» και πεόσθεσε ότι αυτή η αύξηση θα πρέπει να εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο.

Ποιος είναι ο λόγος για αυτή την αύξηση; Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αργοστολίου “λέει ο ΦΟΔΣΑ αφού είναι μία νέα εταιρεία “πλήρωσέ μου αναλογία λογιστή, γενικού διευθυντή , νομικού συμβούλου,  έξοδα διοικητικής λειτουργίας , αναλογία για την εταιρεία ΔΙΑΔΗΜΑ , που έχει αναλάβει την υποστήριξη του νέου ΦΟΔΣΑ και όλα αυτά βγαίνουν 100.000 επιπλέον από αυτά που πληρώναμε μέχρι τώρα». Πρόσθεσε επίσης ότι έρχονται μεγάλες αυξήσεις κυρίως μετά την δημιουργία του νέου εργοστασίου αφού η “αμοιβή” του εργολάβου που θα αναλάβει την διαχείριση θα εκτοξευθεί από τις 300.000 ευρώ που είναι σήμερα στις 800.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης: Κεφαλονιά: Αυτό είναι το σημείο όπου αναβλύζει γλυκό νερό μέσα στην θάλασσα-Δείτε γιατί (βίντεο)

Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Υποδομών: Μερική ανάκληση απόφασης για φυσικά πρόσωπα-πληγέντες του ΙΑΝΟΥ-Η νέα απόφαση (έγγραφο)

Εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος του Δήμου Αργοστολίου και θα δικαιώσει την αρνητική στάση απέναντι στον Περιφερειακό ΦΟΔΣΑ και προέβλεψε ότι η Περιφέρεια δεν θα τα καταφέρει με την διαχείριση των απορριμμάτων καθώς δεν έχει μάθει να ασχολείται με την καθημερινότητα. Αυτό είναι δουλεά των Δήμων

Ο τοπικός αναλυτής

Διαβάστε επίσης: Κεφαλονιά: Σύλληψη ημεδαπού που αφαίρεσε μεταλλικά αντικείμενα από προαύλιο σχολείου στο Αργοστόλι

Διαβάστε επίσης: Αποζημιώσεις ΙΑΝΟΥ: Πότε θα μας απαντήσει ο βουλευτ

Προηγούμενο άρθροΕΦΚΑ: Τι αλλάζει με τα έξοδα κηδείας (vid)
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Έρχονται Θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι την Καθαρά Δευτέρα-Θα φτάνουν 9-10 μποφόρ τοπικά και τα 11!