Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στο Νησί 93,9 μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που ρωτήθηκε και για την εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του πρώην Υπουργού Αλέκου Καλαφάτη και συνέκρινε την τότε εποχή που ήταν Δήμαρχος Αργοστολίου ο Αλ. Καλαφάτης με την μετέπειτα λέγοντας ότι όλοι οι Δήμαρχοι που πέρασαν έβαλαν το δικό τους λιθαράκι και την δική τους σφραγίδα στην πόλη.

Επίσης ο κ. Μιχαλάτος αναφέρθηκε και στο αγκυροβόλιο Αγίας Πελαγίας όπου η δημοπρασία ανέδειξε ανάδοχο, στην Μαρίνα Αργοστολίου όπου προχωράει η διαδικασία, στο αλιευτικό καταφύγιο Ζόλων όπου έκανε σήμερα αυτοψία ώστε να προχωρήσει το έργο καθώς υπάρχουν χρήματα στο Υπουργείο Γεωργίας και στον Θαλασσόμυλο όπου φέτος και μετά από πολλά χρόνια άνοιξε στον κόσμο και έγινε “σημείο πολιτισμού για το Δήμο Αργοστολίου και όχι ταβέρνα και εστιατόριο όπως ήταν παλιά και έτσι θα συνεχίσει και στο μέλλον’.

Επίσης ο Θεόφιλος Μιχαλάτος αποκάλυψε ότι ο Αλέκος Καλαφάτης ήταν από τους πρώτους που κάλεσε στο γραφείο του στο Δήμο όταν εξελέγη ώστε να συζητήσει μαζί του, να ακούσει τις απόψεις του και να τον συμβουλευθεί.

Ακούστε όσα είπε ο κ. Μιχαλάτος εδώ

Προηγούμενο άρθροΑργοστόλι: Βραδινά γυρίσματα της αμερικανικής ταινίας στην πλατεία Βαλλιάνου (εικόνες+βίντεο)
Επόμενο άρθροΛευτέρης Κρητικός: “όσοι βρεθήκαμε χθες στο Δημοτικό Θέατρο, κρατώντας το βιβλίο του Αλέκου στα χέρια μας και ακούγοντας τον ίδιο και τους συνεργάτες του, νιώσαμε το ρίγος και το σφίξιμο μιας ιστορικής εποχής για το Αργοστόλι, αλλά συναισθανθήκαμε ταυτόχρονα τη δική μας πολιτική ευθύνη απέναντι στο μέλλον της πόλης μας” (εικόνες)