Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε σήμερα ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Σε ότι αφορά στον τουρισμό είπε ότι είναι αισιόδοξος ενώ στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει διαφημιστική καμπάνια της Κεφαλονιάς τονίζοντας ότι όσοι έρθουν μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους με ασφάλεια.

Απάντησε σε κάποια δημοσιεύματα για προτάσεις του Λιμενικού Ταμείου στα πλαίσια του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, λέγοντας ότι οι προτάσεις για τα λιμάνια της Κεφαλονιάς δεν χάθηκαν αλλά θα μεταφερθούν και θα ενταχθούν στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”. “Δίνουμε μάχη για να μην χάσουμε ούτε ένα ευρώ από τα χρηματοδοτικά προγράμματα” είπε ο Δήμαρχος Αργοστολίου.

Επίσης αναφέρθηκε και στο θέμα της παραχώρησης επιπλέον κοινόχρηστου χώρου στους επαγγελματίες με τη νέα ΚΥΑ ενώ για τον Πλατύ Γιαλό είπε ότι θα λειτουργήσει από 1η Ιουλίου ως Δημοτική Επιχείρηση

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Δημάρχου Αργοστολιου

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: Από την παραγωγή, στην κατανάλωση….. Απ’ το ζύμωμα, στον ξυλόφουρνο, και στο σπίτι σας…(pics+VIDEO)
Επόμενο άρθροΒρετανία: Προς άρση της καραντίνα στις αφίξεις (;) | Ισχυροί πολιτικοί τριγμοί