Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στο Νησί 93,9 μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στην Θεσσαλονίκη όπου και παραβρέθηκε και είχε αρκετές καλές ειδήσεις με σημαντικότερες την οικονομική ενίσχυση των Δήμων ώστε να μην αυξηθούν τα δημοτικά τέλη λόγω της ενεργειακής κρίσης, τις προσλήψεις προσωπικού στους Δήμους μετά από 10 χρόνια, την ενίσχυση της ψηφιακής διακυβέρνησης ώστε να διευρυνθεί και το επιτυχημένο e-argostoli κ.α

Σε ότι αφορά τον θέμα της απομάκρυνσης των μπάζων από το λιμάνι Αργοστολίου, τόνισε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην Αποκεντρωμένη και πλέον έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και τα μπάζα θα απομακρυνθούν.

Για την γέφυρα του Πόρου τόνισε ότι ο κ. Ανουσάκης προσπαθεί να βρει λόγο ύπαρξης της υποψηφιότητάς του και έτσι διαγράφει το δεκαετές παρελθόν του στον πρώην Δήμο Κεφαλονιάς και φωτογραφίζεται μαζί με τον Ν. Παπαδάτο στην γέφυρα. Υποστήριξε ότι το έργο θα προχωρήσει και αποκάλυψε ότι ο Δήμος θέλει να φτιάξει και μία γέφυρα για πεζούς και μία για ποδήλατα

Για τον τουρισμό είπε ότι η Κεφαλονιά φέτος πήγε καλά παρά τις αντίξοες συνθήκες με τον αγγλικό τουρισμό, ενώ και στην κρουαζιέρα τα πράγματα ήταν ενθαρρυντικά. Απαντώντας στην κριτική ότι “φταίει ο Μιχαλάτος που φέτος η Κεφαλονιά ήταν τελευταία στις αφίξεις” απάντησε “ελπίζω του χρόνου που θα έρθει πολύς κόσμος όπως δείχνουν τα πράγματα να πουν όλοι αυτοί ότι και εδώ φταίει ο Μιχαλάτος”

Ακούστε όσα είπε ο Δήμαρχος Αργοστολίου εδώ

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθρο«Έξυπνες Πόλεις»: Οι 17 πρώτοι δήμοι -Ποιοι μένουν εκτός (λίστα)
Επόμενο άρθροΔεν τα φοβίζουν οι πλημμύρες: Αυτά είναι τα νέα αμφίβια λεωφορεία του ΟΑΣΑ που κυκλοφορούν και με 2 μέτρα νερό (Pics)