Θεόφιλος: Την επόμενη Τρίτη θα βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου-Για ποιο λόγο-Τι λέει για την κριτική που του ασκείται (ηχητικό)

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στο Νησί 93,9 μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που ρωτήθηκα και για την κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση. Ο κ. Μιχαλάτος τόνισε ότι επιζητά την κριτική του κόσμου για το έργο που θα κάνει η Δημοτική Αρχή και πρόσθεσε ότι σύντομα θα γίνει ο απολογισμός και η σύγκριση με το έργο που επιτέλεσε τα 10 προηγούμενα χρόνια η Δημοτική αρχή του Δήμου Κεφαλονιάς, είτε λέγεται Παρίσης είτε Ανουσάκης.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου αποκάλυψε ότι την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου καλεσμένος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για μία εκδήλωση που θα γίνει για τον Γεράσιμο Σκλάβο καθώς ένα έκθεμά του κοσμεί το γραφείο του Πρωθυπουργού. Μαζί του θα είναι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νίκος Φραντζής. Μάλιστα ο κ.Μιχαλάτος είπε ότι κάποια στιγμή το καλοκαίρι, ο Πρωθυπουργός θα έρθει στην Κεφαλονιά και εκεί θα υπάρξει η ευκαιρία να του τεθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Κεφαλονιά.

Ακούστε όσα είπε ο κ. Μιχαλάτος εδώ