Την Κυριακή οι εκλογές Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής-Τα εκλογικά κέντρα σε Κεφαλονιά & Ιθάκη

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
– ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ
Την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 από τις 7:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο και είναι μέλη ή φίλοι του Κινήματος, και επιπλέον όσοι, κατά την ημέρα της ψηφοφορίας συμπληρώσουν σχετική αίτηση εγγραφής ως μέλη ή φίλοι του Κινήματος.
Εφόσον δεν αναδειχθεί πρόεδρος κατά την εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου 2021, θα επαναληφθεί η διαδικασία σε δεύτερο γύρο μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, κατά την οποία δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο όσοι θα έχουν ήδη ψηφίσει στον πρώτο γύρο των εκλογών, με βάση το σχετικό μητρώο ψηφισάντων που θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.
Προκειμένου να καλυφθούν οι δαπάνες οργάνωσης και υλοποίησης της εκλογικής διαδικασίας, οι συμμετέχοντες θα καταβάλουν το ποσό των 3 Ευρώ μόνο κατά τον πρώτο γύρο των εκλογών.
Τα εκλογικά κέντρα που έχουν οριστεί για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη είναι τα κάτωθι:
1. Για το Δήμο Αργοστολίου το Επιμελητήριο.
2. Για το Δήμο Αργοστολίου (Δ.Ε. Ελειού – Πρόννων) το Πολιτιστικό – Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.
3. Για το Δήμο Ληξουρίου το 1ο Δημοτικό Σχολείο.
4. Για το Δήμο Σάμης η Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (αντί του Δημοτικού Σχολείου που είχε επιλεγεί αρχικά).
5. Για το Δήμο Ιθάκης το Κ.Α.Π.Η.
Οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέλθουν με την ταυτότητά τους ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο διευκολύνονται.
Το Κίνημα Αλλαγής, μέσα από τη διαδικασία εκλογής Προέδρου από τα μέλη και τους φίλους του, ενισχύει τη φωνή του στην κοινωνία και απευθύνεται ξανά στους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της χώρας μας. Η μαζική συμμετοχή είναι απαραίτητη προκειμένου η παράταξή μας να πρωταγωνιστήσει ξανά και να συνεχίσει την αυτόνομη πορεία της απέναντι στην συντήρηση και στον λαϊκισμό.

https://www.facebook.com/kinalkefaloniasithakis/posts/383212666925703