Την Μαριάννα Τουμασάτου βολιδοσκοπεί ο ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο-Aφού την βράβευσαν Παρίσης & Κωνσταντάκης

Σε αντίθεση με άλλους καλλιτέχνες, όπως την ηθοποιό Α. Παναγιωτοπούλου, η οποία καταριέται την ώρα και τη στιγμή που ψήφισε τον Αλ. Τσίπρα, εκείνη που συνεχίζει να τον στηρίζει είναι η Μαριάννα Τουμασάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη συγκεκριμένη ηθοποιό ο Αλέξης Τσίπρας την έχει βολιδοσκοπήσει και σχεδόν την έχει πείσει να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ίδια αποτελεί εξαίρεση, διότι μέχρι σήμερα δεν ανήκει στον κύκλο των καλλιτεχνών που μουτζώνουν τον εαυτό τους επειδή τα προηγούμενα χρόνια έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην «Αριστερά».

Αντιθέτως, δηλώνει πως είναι τιμή της και καμάρι της η επιλογή της να στηρίξει τη σημερινή διακυβέρνηση, στην οποία μέχρι πρότινος ανήκε και ο Π. Καμμένος με τους ΑΝ.ΕΛ.

«Οχι, δεν έχω μετανιώσει που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ανεχθήκαμε κυβερνήσεις πολλών χρόνων, είχαμε μια ανοχή απέναντι σε όλα αυτά και ξαφνικά δεν έχουμε ανοχή για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ λίγο καιρό αυτή τη στιγμή στην κυβέρνηση και μέχρι τώρα αυτά που κάνει είναι με υπογραφές προηγουμένων. Εάν αποδειχτεί απατεώνας, είμαι η πρώτη που θα ρίξει το ανάθεμα», δήλωνε χαρακτηριστικά πριν από ενάμιση περίπου χρόνο.

Αναδημοσίευση από www.kalpi19.gr