Ν.Τραμπ: «Που είναι οι ψήφοι των στρατιωτικών στην Τζιόρτζια; Τι έχουν γίνει;»

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ εξέδωσε προσωρινή διαταγή που απαιτεί από την Πενσυλβανία να διαχωρίσει  τις ψήφους που ελήφθησαν μετά την Ημέρα των Εκλογών στις 3 Νοεμβρίου.

“Όλα τα εκλογικά συμβούλια της κομητείας διατάσσονται, εν αναμονή περαιτέρω διαταγής του Δικαστηρίου, να συμμορφωθούν με τις ακόλουθες οδηγίες που παρέσχε ο Γραμματέας της Κοινοπολιτείας στις 28 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου, δηλαδή, ότι όλα τα ψηφοδέλτια που ελήφθησαν ταχυδρομικώς μετά τις 8 : 00:00 στις 3 Νοεμβρίου να διαχωριστούν και να διατηρηθούν «σε ένα ασφαλές και σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο χωριστό από τα άλλα ψηφοδέλτια», έγραψε o αναπληρωτής δικαστής Samuel Alito στην δικαστική απόφαση την Παρασκευή.

Αίτηση μη καταμέτρησης ψηφοδελτίων νωρίτερα ειχε κατατεθεί απο τους Ρεπουμπλικάνους στην Πενσυλβάνια. «Λαμβάνοντας υπόψη αποτελέσματα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, η ψήφος στην Πενσυλβάνια ίσως να κρίνει τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ – και δεν είναι ξεκάθαρο αυτή την ώρα κατά πόσο τα 67 εκλογικά κέντρα διαχωρίζουν τις επιστολικές ψήφους που καταφθάνουν μετά την ημέρα των εκλογών» ανέφεραν.

“Που είναι οι ψήφοι των στρατιωτικών στην Τζιόρτζια; Τι έχουν γίνει;” Δήλωσε στο twitter ο Ν.Τραμπ.

Δικαστική διαμάχη σε 4 πολιτείες, προανήγγειλε η Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικανών. «Ο αμερικανικός λαός δικαιούται να μάθει αν αυτές οι παρατυπίες στοιχειοθετούν απάτη ή όχι» σημείωσε η εκπρόσωπος της επιτροπής, Ρόνα ΜακΝτάνιελ.

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΝ.Τραμπ: «Ο Μπάιντεν να μην κηρύξει παράνομα ότι κέρδισε – Τώρα μόλις ξεκίνησαν οι νομικές διαδικασίες»
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Πρώτη μέρα καραντίνας στο κέντρο του Αργοστολίου (pics)