Το αποτέλεσμα της συνάντησης θα φανεί από τις αποφάσεις της κυβέρνησης

Με μια δυναμική παρουσία, παρά τις πολύ άσχημες και υπό βροχή καιρικές συνθήκες, οι φοιτητές, οι φορείς της Κεφαλονιάς και εκπρόσωποι της ΟΚΙΣ και συλλόγων της Αθήνας, διατράνωσαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο των ΤΕΙ Ληξουρίου.
Στη συνάντηση που είχαν σήμερα στις 11 στο υπουργείο παιδείας παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Παλικής κ. Κατσιβέλης Γιώργος, ο Βουλευτής κ. Καππάτος Παναγής ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αραβαντινός Διονύσης ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Σπύρος Γαλιατσάτος ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ο.Κ.Ι.Σ και πρόεδρος του συλλόγου των Απανταχού Καμιναράδων κ. Γαλιατσάτος Ηλίας, ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας ενοικιαζομένων δωματίων κ. Ατσάρος Δημήτρης ,και Μαρία Μουρελάτου, τους φοιτητές εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κολυδάς Δημήτρης και η αντιπρόεδρος κ. Νίκη Σκουμπούρη
Η αντιπροσωπεία των φορέων και των φοιτητών συναντήθηκε με τον υφυπουργό για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης κ. Διγαλάκη Βασίλειο, διατράνωσαν την αντίθεση όλων για το κλείσιμο των ΤΕΙ και ζήτησαν την επανασύσταση της σχολής η οποία πολύ κακός και χωρίς μελέτη έκλεισε. Τόνισαν επίσης ότι το τμήμα τεχνολογίας ήχου και μουσικών οργάνων μετά από πάνω από δεκαετία λειτουργίας του είναι βιώσιμο λειτουργικό και με επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών που πλησιάζει το 100% . άρα ένα τέτοιο τμήμα δεν είναι δυνατόν να κλείσει.
Εάν τώρα η συνάντηση θα έχει το αποτέλεσμα που όλοι μας επιδιώκουμε θα φανεί στην πορεία από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Ο Αγώνας συνεχίζεται…..

Απο το fb του Ηλία Γαλιατσατου