Γνωρίζω από νεαρό τον Δημήτρη Μεσσάρη, είναι ένας εξαίρετος νέος, πολύ ικανός, δυναμικός, πείσμων -με την καλή έννοια- πολιτισμένος, εμπνευσμένος και πολύ δημιουργικός αρχιτέκτονας! Ο ίδιος νομίζει ότι είναι δεξιός, επειδή μεγάλωσε σε ανάλογο οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο περιβάλλον ομοίως νομίζει ότι είναι δεξιό, επειδή με την σειρά του έκτισε την ζωή του και αυτό σε ανάλογο περιβάλλον!

Γνωρίζω όμως τον Δημήτρη και το περιβάλλον του, έχω συζητήσει και συζητώ σχεδόν καθημερινά μαζί του και μπορώ να πω με βεβαιότητα και να εγγυηθώ, ότι είναι ένα πολύ δυνατό και ικανό στέλεχος της κεντροαριστεράς!

Ζούμε άλλωστε στο 2019, όπου η κρίση και τα εθνικά παθήματα, επανέφεραν την πολιτική συζήτηση εντός θέματος και απομάκρυναν τις παλιές αντιλήψεις για το τί είναι δεξιά και τι δεν είναι, από την συγκυρία.

Δυστυχώς -όμως αντιστρόφως- το ίδιο έγινε και με την κατάρρευση της αριστεράς από την σφαίρα της συμπάθειας και της εκτίμησης, στην σφαίρα της αυταπάτης, της ανυποληψίας και του κενού-κενού!

Στα πρώτα χρόνια του ο Δημήτρης, πήρε το παράδειγμα της πολιτικής από το σπουδαίο επώνυμο στέλεχος της Τ.Α. και της πολιτικής -και θείο του- Μάκη Μεταξά.

Πιστεύω ότι ο Δημήτρης με αξιώσεις μπορούσε να διεκδικήσει την Δημαρχία, αλλά υπολήπτομαι την σεμνότητα του να θέσει υποψηφιότητα στον συνδυασμό του επίσης θεωρούμενου “δεξιού”, αλλά λίαν προοδευτικού πολίτη της Παλικής, Γώργου Κατσιβέλη!

Είναι εν γένει μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα στελεχών στο ψηφοδέλτιο, που μπορεί να αλλάξει την Παλική και να γράψουν -με ότι καλό υπάρχει και στους άλλους συνδυασμούς- την δική τους ιστορία στα δρώμενα του νησιού.

Το Ληξούρι είναι πολλαπλά χτυπημένο από την κρίση και από τους σεισμούς και αξιώνει μια τοπική ηγεσία που θα μάθει -όπως λέει και ο Μεσσάρης στο εμπνευσμένο κείμενο του- να συνεργάζεται -βοηθούσης και της απλής αναλογικής- με τ άλλα στελέχη των συνδυασμών για το κοινό καλό! Ένα μπορώ να εγγυηθώ:

Ο Δημήτρης και το ψηφοδέλτιο που συμμετέχει, είναι για το Ληξούρι:

Το δέκα το καλό!

Από το fb του Theodore Orkopoulos

Προηγούμενο άρθροΜε κάταγμα στο νοσοκομείο ο υπάλληλος που χτυπήθηκε – Πώς έδρασαν οι κουκουλοφόροι
Επόμενο άρθρο“Ημερήσιος”: “ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!”