Το “ευχαριστώ” του Άκη Τσελεντη

Δήλωση του Καθηγητή Σεισμολογίας και υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άκη Τσελέντη.
«Φίλοι μου
Σας ευχαριστώ πολύ για τις αμέτρητες ευχές που πήρα και παίρνω για την γρήγορη ανάρρωσή μου. Είναι πραγματικά συγκινητικό άνθρωποι που δεν τους έχω συναντήσει ποτέ να μου εκφράζουν την αγάπη τους και τη στήριξή τους στις δύσκολες στιγμές που περνάω.
Υπόσχομαι να βρεθώ και πάλι όσο το δυνατόν συντομότερα δίπλα σας στον αγώνα που δίνω για την Ευρωβουλή, και αυτή τη φορά οι ευχές σας θα με συνοδεύουν και θα μου δίνουν δύναμη. Μαζί θα νικήσουμε και θα φτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.
Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία , την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ για τον υψηλό επαγγελματισμό που επέδειξαν, καθώς και το Διοικητή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Θριάσιου Νοσοκομείου όπου νοσηλεύομαι, για το ενδιαφέρον και τη φροντίδα τους.
Τέλος ευχαριστώ τους δεκάδες φίλους μου που βρέθηκαν κοντά μου, τους συναδέλφους μου επιστήμονες , τους δημοσιογράφους, και τους πολιτικούς που με στήριξαν.
Μπορεί η προεκλογική μου καμπάνια να καθυστερήσει πέντε ημέρες , αλλά είμαι σίγουρος ότι με τέτοια στήριξη και αγάπη που εισέπραξα θα κρατήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια.»