Το “Μέγαρο” απαντά για τους ελέγχους: Εξαπολύει επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ, Θεοπεφτάτου, πρώην Δημάρχους και απειλεί με μηνύσεις!

Σε σχέση με παραπλανητικά δημοσιεύματα γνωστών «στρατευμένων» παραsites σημειώνουμε τα εξής:

  1. Ο έλεγχος που διεξάγεται στα νομικά πρόσωπα του Δήμου Κεφαλλονιάς υλοποιείται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
  2. Τα όποια ζητήματα έχουν προκύψει για το παράτυπο ή το καταχρηστικό των ελέγχων( πχ. παραβίαση του κατά νόμον απορρήτου των ελέγχων)  θα λυθούν στην πορεία αρμοδίως και ο Δήμος Κεφαλλονιάς επιφυλάσσεται όλων των δικαιωμάτων του.
  3. Η προσπάθεια της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δια του τοπικού εκπροσώπου της και της γνωστής ομάδας των πρώην Δημάρχων να πλήξουν την Δημοτική Αρχή της Κεφαλλονιάς μέσω της ανάδειξης  φαιδρών ψευδώνυμων καταγγελιών έχει ήδη πέσει στο κενό. Υπενθυμίζουμε ότι το «περίφημο» πόρισμα εις βάρος του Δήμου Κεφαλλονιάς έχει ήδη αποδεχθεί νομικά ανυπόστατο ενώ αντίθετα διεξάγεται δικαστική έρευνα για παραβίαση των κανόνων ελέγχου από την υπηρεσία που το συνέταξε.

Επομένως και οι παρόντες έλεγχοι ούτετρομάζουν κανέναν ούτε απασχολούν κανέναν, αφού η πορεία τους, είτε αργά είτε γρήγορα, θα καταλήξει στο μηδέν, όπως ακριβώς έχει γίνει και με όλους τους προηγούμενους ελέγχους, καθώς ο Δήμος Κεφαλλονιάς κινείται πάντα σύννομα. Η Ελλάδα εξακολουθεί να παραμένει δυτικού τύπου Δημοκρατία παρα τις φιλότιμες προσπάθειες της παρούσας Κυβέρνησης να την μετατρέψει σε βαλκανικού τύπου «μετασοβιετική» Δημοκρατία.

 

Γραφείο Επικοινωνίας