Το “Μέγαρο” απαντάει για την “παραίτηση Παγουλάτου”

????????????????????????????????????

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση του “Μεγάρου” στη νέα παραίτηση στην τοπική ΝΔ, του κ. Γεράσιμου Παγουλάτου. Η ιστοσελίδα www.portoni.gr γράφει τα ακόλουθα:

“Γεράσιμος Παγουλάτος ή “Φουντωτός”: “Έχασε η Ν.Δ. βελόνι”!

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με ποια λογική ορισμένοι άνθρωποι βλέπουν τον εαυτό τους ως πολιτικό παράγοντα καθώς όποτε έθεσαν τον εαυτό του στην κρίση του λού της Κεφαλλονιάς έπαθαν πολιτικό “στραπάτσο”. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γεράσιμος Παγουλάτος κατά το κοινο λεγόμενο ως “Φουντωτός” λόγω της ιδιόρρυθμης κόμης, ο οποίος όποτε έβαλε υποψηφιότητα συνάντησε την αποδοκιμασία του εκλογικού σώματος.

Για παράδειγμα στις δημοτικές εκλογές 2014 ο κ. Παγουλάτος είχε κατέλθει με τον συνδυασμό της “ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑΣ” του Αλέκου Καλαφάτη λαμβάνοντας μόλις γύρω στους 80 ψήφους ή κάτι τέτοιο ενώ και όταν κατείλθε και ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ και πάλι “έφαγε τα μούτρα του” καθώς ο Αντώνης Κατσιγιάννης τον “σάρωσε”.

Επομένως είναι πολιτικά αστείο να εμφανίζεται ως πλήγμα στην τοπική Νέα Δημοκρατία η αποχώρησή του από αυτήν καθώς ο κ. Παγουλάτος πέραν από τις συναναστροφές του με το παραδοσιακό σύστημα ΠΑΣΟΚ στην Κεφαλονιά δεν ελέγχει τίποτα άλλο πέρα “της ψήφου του” όπως φανερώνει η εκλογική του πορεία.”