Τσελέντης: ΤΗ ΜΗΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΛΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΙΛΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ….

ΤΗ ΜΗΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΛΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΙΛΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ….

Όταν αποδέχτηκα την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετάσχω ως υποψήφιος για το Ευρωκοινοβούλιο με την Νέα Δημοκρατία, γνώριζα ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις με πολιτικούς αντιπάλους. Πίστευα μάλιστα ότι ο αγώνας μου θα δοθεί με καθαρούς και τίμιους κανόνες , απαλλαγμένος από τρικλοποδιές και χωρίς χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Δυστυχώς διαψεύστηκα. Έμαθα ότι κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποια αποσπάσματα από ενα παλιό λογαριασμό μου στο tweeter πριν ΠΟΛΛΑ χρόνια, στα οποία φαίνομαι να εκθειάζω τον Τσίπρα (επειδή βρέθηκε μια επικριτική γελοιογραφία που σπάει κάτι αλυσίδες) και να καταφέρομαι εναντίον της Ε.Ε. και του κόμματος που με στηρίζει.

Ποτέ δεν έκρυψα τα λόγια μου, και δεν θα τα κρύψω και τώρα. Κάποια ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κάποια είναι υπερδιογκωμένα, κάποια έχουν άλλο νόημα από αυτό που τους αποδίδεται…. Δεν θα απαριθμήσω ποια είναι ποια και δεν είναι αυτός ο λόγος αυτής μου της απάντησης. Φαίνεται ότι η αποδοχή που έχει από τον κόσμο η υποψηφιότητά μου ενόχλησε και μπήκε μπρός η γνωστή εκτόξευση λάσπης αφού δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Ο δημοσιογράφος έκανε τη δουλειά του, κάθε δημόσιο πρόσωπο πρέπει να είναι υπό το φακό της κριτικής, αρκεί αυτή να γίνεται καλοπροαίρετα.

Θα επισημάνω όμως δύο πράγματα . 1. Η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται με επιχειρήματα και διάλογο και όχι σκαλίζοντας το παρελθόν του αντιπάλου μας να βρούμε στοιχεία –ή να κατασκευάσουμε – για να τον βλάψουμε και 2. Οι εποχές αυτές που έγιναν οι αναρτήσεις ήταν τελείως διαφορετικές από αυτές που ζήσαμε στη συνέχεια και που μας προσέθεσαν εμπειρία και πικρή γνώση. Οι πολιτικές απόψεις των σκεπτόμενων ανθρώπων στις Δημοκρατίες διαμορφώνονται σύμφωνα με τις εκάστοτε επικρατούσες πολιτικές συνθήκες που φυσικά δεν αντιπροσωπεύονται με υβριστικές αναρτήσεις. Πάγια άποψη μου η.ταν ότι τα μνημονιακά μέτρα δε πρέπει να περιλαμβάνουν την Πολιτική Προστασία. Διαπιστώσατε το αποτέλεσμα στο Μάτι και τη Μανδρα…..

Δεν θα συνεχίσω αυτή την τακτική και δεν θα απαντήσω ξανά σε ανάλογα δημοσιεύματα. Όσοι με γνωρίζετε έχετε άποψη για τα πιστεύω μου , την ειλικρίνειά μου , τον ακέραιο χαρακτήρα μου αλλά και την διάθεσή μου να προσφέρω στην πατρίδα μου.

Και επειδή πάντα μιλώ ξεκάθαρα : Ο λόγος που αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές και να εκτεθώ στη δημόσια κρίση σας , είναι γιατί θέλω μια διεκδικητική Ελλάδα με ηγεμονικό ρόλο στην ΕΕ, η οποία θα έχει πρωτεύοντα λόγο στα Ευρωπαϊκά φόρουμ και θα αξιοποιήσει την Ευρώπη στη προσπάθεια ανοικοδόμησης της οικονομίας μας , και της πατρίδας μας γενικότερα. Πολύ μακριά από τις υποτακτικές συμπεριφορές των σημερινών κυβερνώντων. Και που πιστεύω ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το προσφέρει σήμερα αυτό.

Από το fb του Άκη Τσελεντη