Τζωρτζάτος: Είναι παράνομο να συνεδριάζετε χωρίς απαρτία- Μοσχονάς: Είμαστε σε όλα νόμιμοι.

Έντονος διάλογος ανάμεσα στον Γιώργο Τζωρτζάτο και τον Αλέξη Μοσχονά.

Για το δεύτερο μέρος μιας σειράς εκπομπών, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος θέλοντας για μια ακόμα φορά να αναφέρει τα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής και κυρίως του Λιμενικού Ταμείου. Στην πρώτη εκπομπή είχε πει ότι θα ήθελε πολύ να υπάρξει ο αντίλογος από κάποιον από την Δημοτική Αρχή. Ο πλέον αρμόδιος , πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξης Μοσχονάς δέχτηκε να βγει στην εκπομπή και να υπάρξει διάλογος και αντίλογος.

Στις κατηγορίες ότι το λιμενικό ταμείο συνεδριάζει χωρίς απαρτία, ο κος Μοσχονάς απάντησε ότι υπάρχουν τα αναπληρωματικά μέλη που συμπληρώνουν τον αριθμό των μελών του ΔΣ και πως όλα λειτουργούν νόμιμα. Επιπρόσθετα, δήλωσε πως όλες οι αποφάσεις έχουν εγκριθεί και από το ελεγκτικό συνέδριο και από την αποκεντρωμένη διοίκηση και δεν υπάρχει κανένα κώλυμα. Αποκάλυψε μάλιστα ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα μπουν δύο νέα μέλη στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου.

Όταν ο πρόεδρος μίλησε για έργα που γίνονται και θα γίνουν και ο κος Τζωρτζάτος ρώτησε τον κο Μοσχονά ποιες μελέτες έχει εκπονήσει το Λιμενικό Ταμείο και αν έχει κάνει διαγωνισμούς για τις μελέτες που βρήκε έτοιμες. Ο κος Μοσχονάς απάντησε ότι ο κος Τζωρτζάτος επί των ημερών του δεν έκανε ότι έπρεπε και πως εις βάρος του (εις βάρος του κου Τζωρτζάτου) εκκρεμεί ένα κακούργημα. Εκείνη τη στιγμή ο κος Τζωρτζάτος εξεμάνει και ο κος Μοσχονάς του είπε ότι γίνεται έλεγχος για ατασθαλίες που έγιναν τις ημέρες που προέδρευε στο λιμενικό ταμείο ο κος Τζωρτζάτος.

Στο τέλος ο κος Μοσχονάς δεσμεύτηκε τις επόμενες ημέρες να βρεθεί στο στούντιο του Cosmos 96,5 και να πει πολλά περισσότερα.

Ακούστε την εκπομπή:

 

Αναδημοσίευση από www.cosmos965.gr