Με την ψηφοφορία της εικοστής έκτης Μαΐου  2019 έκλεισε το κεφάλαιο του ενιαίου Δήμου Κεφαλλονιάς  και άρχισε το ταξίδι των τριών νέων Δήμων Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης.

Ευχόμαστε ολόψυχα  το εγχείρημα της δημιουργίας των τριών νέων δήμων να επιτύχει προς όφελος όλων των Κεφαλλήνων οι οποίοι πίστεψαν σε   αυτήν την αλλαγή και θα εργαστούμε για αυτόν τον σκοπό, όπως άλλωστε δηλώσαμε στους κ.κ. Κατσιβέλη  και Αραβαντινό το βράδυ της 26ης Μαΐου 2019.

Πολλοί από εμάς ένωσαν τις δυνάμεις τους  μαζί   με όλους όσους αγωνιστήκαν  για αυτήν την αλλαγή, επειδή ακριβώς νοιώθαμε ότι αποτελούσε την  επιθυμία και το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών  μας  τουλάχιστον της περιφέρειας της Κεφαλλονιάς.

Σαν συνέπεια και συνεχεία αυτού του αγώνα   με τον δημοτικό συνδυασμό “ΠΑΛΛΗ -ΛΗΞΟΥΡΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ”  εγώ και τριάκοντα ένας φίλες και φίλοι διεκδικήσαμε την ψήφο των  συμπατριωτών μας για τον νέο Δήμο Ληξουρίου.

Σε αυτούς τους εξαιρετικούς φίλους και άριστους συμπολίτες  οφείλω τις απέραντες ευχαριστίες μου και τον βαθύτατο  σεβασμό μου για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στον συνδυασμό μας ΠΑΛΛΗ – ΛΗΞΟΥΡΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

Επίσης αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου  στους  συμπολίτες μας οι οποίοι μας τίμησαν με την προτίμησή τους αλλά και  την εκτίμηση μου προς σε όλους τους  υπόλοιπους  για την συμμετοχή τους.

Εν όψει των εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019, εμείς θεωρούμε ότι όλα όσα καταθέσαμε κατά την διάρκεια του προεκλογικού μας αγώνα  ισχύουν μέχρι κεραίας σχετικά με τις  ευθύνες για την κατάσταση στην οποία ευρίσκεται σήμερα το Ληξούρι και η  Παλική.

 Τέλος είμαστε βέβαιοι ότι την Κυριακή 2 Ιουνίου θα αναδεχθεί με την ελεύθερη και ακέραια κρίση των συμπολιτών μας ο καταλληλότερος για το αξίωμα του πρώτου  Δημάρχου του Νέου Δήμου Ληξουρίου.

Ληξουρι 29 Μαΐου 2019

Για τον συνδυασμό

ΠΑΛΛΗ- ΛΗΞΟΥΡΙ -ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Βασίλης  Γρ.  Ρουχωτάς

Προηγούμενο άρθροΈτσι λοιπόν αύριο και εμείς “ανεπίσημα” θα μιλήσουμε.!!
Επόμενο άρθροΟ συνδυασμός μας “ΕΝΩΜΕΝΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ” ήρθε για να μείνει