Βελόπουλος για τις καταθέσεις του στη Γερμανία: Δικά μου είναι τα λεφτά, ό,τι θέλω τα κάνω

Σε απαντήσεις για το πόθεν έσχες του και για το μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό που έχει στη Γερμανία προχώρησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”.

Σχετικά με τις καταθέσεις ύψους 434.282 ευρώ στην Deutsche Bank, ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε χαρακτηριστικά: “Δικά μου είναι τα λεφτά, ό,τι θέλω τα κάνω. Μέχρι εδώ ήταν. Δεν θα απολογηθώ σε κανένα”.

“477.000 ευρώ πλήρωσα στην Ελλάδα εφορία. Ας βγεί άλλος πολιτικός να πει ότι πλήρωσε τόση εφορία”, συνέχισε ο κ. Βελόπουλος και συμπλήρωσε ότι τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συνέχισε λέγοντας πως δεν έκρυψε ποτέ του τη σχέη που έχει με τη Γερμανία, καθώς η σύζυγός του είναι μόνιμη κάτοικος Γερμανίας επί 20 χρόνια και η κόρη του γεννήθηκε εκεί, αλλά και ο ίδιος δραστηριοποιήθηκε εκεί για πολλά χρόνια.

Ο κ. Βελόπουλος δήλωσε πως δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ δάνειο και πως δε δέχεται να του κουνάει κανείς το δάχτυλο από τους υπόλοιπους πολιτικούς που χρωστάνε δάνεια.

Εγώ δεν έκρυψα ότι έχω λεφτά, ότι ζω καλά και ότι μπήκα στην πολιτική αρκετά ευκατάσταστος για να προσφέρω. Εγώ δεν μπήκα στην πολιτική για να παίρνω τα 6.000 του βουλευτή. Τελεία και δεν απολογούμαι σε κανένα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατέληξε πως πληρώνει μεγάλες ασφαλιστικές εισφορές για τις επιχειρήσεις του, πως δε χρωστάει πουθενά και πως είναι νόμιμα και φορολογημένα τα χρήματα που έχει από τις επιχειρήσεις του 30 χρόνια. “Δουλεύω, βγάζω χρήματα, μία χαρά είμαι οικονομικά, πάω να βοηθήσω την πατρίδα μου και αν τους αρέσει”. 

Πηγή: timeline.gr