Στο πλαίσιο του 3ου Φόρουμ Καινοτομίας, με τον τίτλο «Καινοτομία: Κινητήρια δύναμη της οικονομίας», το οποίο πραγματοποιήθηκε 21 και 22 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με συνδιοργανωτές το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και την Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ως Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου συντόνισα το πάνελ με θέμα: «Ενέργεια – Πράσινος μετασχηματισμός και ενεργειακή επάρκεια», με ομιλητές τους κυρίους Κώστας Παπαμαντέλλο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της RWE Renewables Hellas, Σωτήρη Καπέλλο, Chief Operating Officer, Renewable Energy Sources, HELLENiQ ENERGY Holdings S.A. και Γιώργο Μακρυπίδης, Partner – Corporate Finance Leader, PwC Greece.

Συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα ενέργειας, οι τρέχουσες εξελίξεις σε μια πρωτόγνωρη διεθνή ενεργειακή κρίση. Μια κρίση που επηρεάζει καθοριστικά, νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Το κλειδί για την αντιμετώπισή της είναι η επίτευξη της πράσινης μετάβασης.

Προηγούμενο άρθροΚΟΚ: Πώς μπορείς να φας 2 φορές πρόστιμο για 1 παράβαση και να σου πάρουν και το αυτοκίνητο;
Επόμενο άρθροΑντώνης Λουβερδής: “Υπόσχομαι να πράξω το καλύτερο, σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία, προκειμένου να ενισχυθεί το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου μας”