Βουλευτής της ΝΔ συμμετείχε σε γλέντι, χωρίς μάσκα: Πυρά από ΣΥΡΙΖΑ, τι απαντά ο βουλευτής

Σφοδρά πυρά από ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά ο βουλευτής με ανάρτησή του

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι φωτογραφίες που απαθανατίζουν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Κέλλα, να διασκεδάζει σε γλέντι, χωρίς μάσκα.

Το πάρτι έγινε σε σπίτι, με τον βουλευτή Λάρισας να μην φοράει μάσκα, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Documento.

ΣΥΡΙΖΑ για Κέλλα: Υπάρχει έστω ένα περιοριστικό μέτρο που τηρούν οι «άριστοι» της ΝΔ;

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αφήνει αιχμές κατά του βουλευτή. «Μετά τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον βουλευτή της ΝΔ κ. Κέλλα να ξεφαντώνει μετά μουσικής, τις οποίες δημοσιεύει το Documento, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένα περιοριστικό μέτρο, από αυτά που ισχύουν για τους απλούς πολίτες, το οποίο να το τηρούν οι “άριστοι ” της ΝΔ», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τι απαντά ο Χρήστος Κέλλας

Ο Χρήστος Κέλλας ήταν από τους πρώτους βουλευτές που είχαν νοσήσει από κορονοϊό τον Μάρτιο του 2020, αλλά και από τους βουλευτές- γιατρούς που ζήτησαν να ενταχθούν στο δυναμικό του ΕΣΥ, στο δεύτερο κύμα, άνευ αμοιβής. Στην ανάρτηση του στα social media έκανε λόγο για ανθρώπινη στιγμή.

Πηγή: ethnos.gr