Η Δημοτική Κίνηση «Κεφαλονιά-Νησί για όλους» για το Δήμο Αργοστολίου θεωρεί εξαιρετικά σημαντική την επικοινωνία με τους συμπολίτες μας, την ανταλλαγή απόψεων και τη διαβούλευση. Στα πλαίσια αυτά ανακοινώνουμε σήμερα ότι ήδη λειτουργεί ο Δικτυακός τόπος (Website) της Κίνησης στη διεύθυνση:

www.nisigiaolous.gr

Στον Δικτυακό μας τόπο μπορείτε να ενημερωθείτε για τις απόψεις, τις ιδέες, τις προτάσεις και για τα μέλη της Κίνησης. Μπορείτε επίσης να γίνετε και εσείς μέλος της Κίνησής μας αφού όπως έχουμε πει κατ’επανάληψη η Κίνηση Πολιτών «Κεφαλονιά, νησί για όλους» είναι μια ανοιχτή Κίνηση όπου μπορούν να συμμετέχουν όλοι.

Πλατφόρμα Διαβούλευσης Προγράμματος

Στα πλαίσια της λειτουργίας του Website δημιουργήσαμε επίσης μια πλατφόρμα διαβούλευσης με 176 προτάσεις για το Δήμο Αργοστολίου που μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης με τους πολίτες και την προσθήκη των δικών τους προτάσεων, θα αποτελέσουν τη βάση του προγράμματός μας. Η πλατφόρμα αυτή είναι διαθέσιμη τόσο μέσα από το Website της Κίνησης αλλά και απευθείας στη διεύθυνση:

myidea.nisigiaolous.gr

Προτρέπουμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να επισκεφθούν την πλατφόρμα διαβούλευσης και να καταθέσουν τις δικές τους ιδέες και προτάσεις ή και τα σχόλιά τους επί των ήδη αναρτημένων προτάσεων. Είναι μια ευκαιρία να καταγραφούν όλες οι απόψεις και οι ιδέες στο πρόγραμμα της Κίνησης, το Πρόγραμμα των Πολιτών.

Τέλος, πρέπει να ενημερώσουμε, ότι όλες οι προτάσεις που είναι αναρτημένες ή θα αναρτηθούν θεωρούμε ότι είναι πνευματική ιδιοκτησία των Πολιτών της Κεφαλονιάς και παροτρύνουμε όλους τους συνδυασμούς να εντάξουν στο δικό τους πρόγραμμα όποιες από αυτές τις προτάσεις θεωρούν αξιόλογες.

Το ζητούμενο είναι να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την υλοποίηση τους.

Δημοτική Κίνηση «Κεφαλονιά-Νησί για όλους»

www.nisigiaolous.gr

https://www.facebook.com/nisigiaolous/