Αρχική Πολιτική Ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό και «ξεσπάθωσε» κατά της Κεραμέως βουλευτής του ΚΙΝΑΛ:...

Ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό και «ξεσπάθωσε» κατά της Κεραμέως βουλευτής του ΚΙΝΑΛ: «Θα την σκίσω» (vid)

Μια «άτυχη» στιγμή είχε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου καθώς μια προσωπική της συζήτηση έγινε… ευρύτερα γνωστή λόγω του ξεχασμένου μικροφώνου.

Μια ιδιωτική συζήτηση της βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Νάντιας Γιαννακοπούλου, έγινε άθελά της δημόσια εξαιτίας ενός ξεχασμένου μικροφώνου.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ ήταν ψηφολέκτης στη διαδικασία της ψηφοφορίας για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο σήκωσε το τηλέφωνό της και ακολούθησαν οι εξής ατάκες: «Κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τα έχει κάνει σ@@@ά. Θα γίνει χαμός, θα την σκίσω. Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης».

Οι απειλητικές διαθέσεις της βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, φαίνεται πως στρέφονταν κατά της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια λίγο αργότερα.

«Παντελώς ανακόλουθη η Νίκη Κεραμέως. Ακούσατε τη ζωντανή κριτική μου. Τα παιδιά μου πηγαίνουν στο Μαράσλειο. Υποβαθμίζει το καλύτερο πειραματικό, το Μαράσλειο. Δεν είναι το ζήτημα το δικό μου το ρουσφέτι. Πονάω το σχολείο».

Πηγή: reader.gr