Με αντιπροσωπεία της παράταξης του “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον ” παρέστη στο πανηγύρι των Σιμωτάτων απόψε το βράδυ ο Νίκος Ανουσάκης.

Μαζί του ήταν τα στελέχη της παράταξης του Γιώργος Καλιτσουνάκης (πρώην Λιμενάρχης ), Μιχάλης Μαρκάτος (πρώην Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικου Συλλόγου Κεφαλονιάς ), Μενέλαος Τουμαζάτος (ταμίας του Εμποροεπαγγελματικου Συλλόγου Κεφαλονιάς) Κατερίνα Γαλιατσάτου (τεχνολογος), Άθως Χιόνης (τοπικος σύμβουλος Βαλεριάνου ), Μέμη Θεοδωρακάτου (δικηγόρος ), Σπύρος Ράνος (Κεφαλονιτης δικηγορος Αθηνών), Αλεξάνδρα Αποστολάτου (δικηγόρος) , Άνδρεας Μαρκαντωνάτος (πρωην αντιδήμαρχος Λειβαθους), Μαρίνα Μηνιάτη (φιλόλογος ) κ.α.

Ο κ. Ανουσάκης προέβη και σε οξείς δηλώσεις για την παρούσα δημοτική αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου :”Ο κ. Μιχαλατος θα καταλάβει ότι πλέον δεν υπάρχουν ούτε εκλογικά άντρα του ούτε αβατα. Ολες οι περιοχές του Δήμου Αργοστολίου έχουν ανάγκη να ανασανουν πολιτικά από τον ιδιότυπο καθεστώς που προσπαθεί να επιβάλει ο νυν Δημαρχος και πολυ περισσότερο η Εικοσιμία που την θεωρεί ιδιοκτησία του. Εμεις όμως έχουμε μεγάλη εμπειρία από το ξηλωμα τέτοιου είδους καταστάσεων κι μάχη που θα δοθει θα είναι σκληρή . Σε ένα χρόνο έχουμε δημοτικές εκλογές και αναμένουν πολλές εκπλήξεις τον κύριο Μιχαλατο”.

Πηγή: portoni.gr

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Πόλος έλξης και φέτος η Παναγία στο Μαρκόπουλο -Όλοι ήθελαν να αγγίξουν τα φιδάκια [εικόνες +βίντεο]
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: “Εχει κουραστει ο Κεφαλλονίτης να βλέπει εργα που δεν ολοκληρώνονται” (εικόνες)